Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Види друже,иако ние сме тиква тим моментално,сепак моментално сме кока кола за вас,барем на хартија.Вас келавите ниеден класа играч не ви оставија.Одбрана сте тиква (bonera antonini yepes abate),овие коа ги видов,незнам против кого игравте,мене жал ми падна.На времето четворката беше стам неста малдини кафу.Да ти е грев да ги стаиш во ист текст со погоре наведените.Во средина исто сте катастрофа,сем тој самопрогласениот принц ,кој поише е повреден,него шо игра,другите се мој до моега.Напад робињо мрда колку толку,патката е умрен пола сезона и јаче,а касано нешо не е задоволен а и никад не сум го рачунал за игрчиште.Така да муабетот ми е дека моментално сте према интер,исто како интер што беше према вас лани.Ибра и Силва уз сидорф неста и гатузо ја правеа разликата,мада за последниве тројца не сум и баш сигурен.
Oh Abate, GOD BLESS ABATE!

Омилен ми е кај комшиките, ме потсеќа на Бурдисо.
Инаку да, ако се гледа на хартија ќе ги пердашиме, и тоа јако и многу. Ама проблемот е што ако се гледа на хартија, лани ќе ги губевме и двете утакмици, а се случи спротивното. Многу фудбалери и тренери спомнале, дербито интер-милан нема никаква врска со лигата, кога се игра таа утакмица се заборава и пласман, и место на табела и се, се игра 90 минути само за таа утакмица. Памтам 2008 кога дојде Мурињо, имавме многу подобар состав, ја земавме титулата 5 кола пред крајот, а сепак не тепаа педерчињата 1-0 со гол од офсајд кога му нафрлија на роналдињо.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Види друже,иако ние сме тиква тим моментално,сепак моментално сме кока кола за вас,барем на хартија.Вас келавите ниеден класа играч не ви оставија.Одбрана сте тиква (bonera antonini yepes abate),овие коа ги видов,незнам против кого игравте,мене жал ми падна.На времето четворката беше стам неста малдини кафу.Да ти е грев да ги стаиш во ист текст со погоре наведените.Во средина исто сте катастрофа,сем тој самопрогласениот принц ,кој поише е повреден,него шо игра,другите се мој до моега.Напад робињо мрда колку толку,патката е умрен пола сезона и јаче,а касано нешо не е задоволен а и никад не сум го рачунал за игрчиште.Така да муабетот ми е дека моментално сте према интер,исто како интер што беше према вас лани.Ибра и Силва уз сидорф неста и гатузо ја правеа разликата,мада за последниве тројца не сум и баш сигурен.
Одбраната можеби изгледа слабо али чекам да видам како ќе се снајдат Ачебри и Запата .... За европа сме ептен слаби тука нема збор...за Италија баш не би рекол ...може да се држиме до негде едино само да неаме катастрофална среќа со повреди ко лани...А предсезонскиве пријателски даваат надеж колку толку ( едино реал што ни дае петарда али дур игравме прво полувреме со скоро цел прв тим се држевме некако тие секако ќе победеа али немаше толку доколку продужевме со ист состав) така да и на Милан и Интер им фали по двајца играчи за да бидат она што беа...не повеќе...али ко шо читам цело време не поврзуваат со некои дебилни трансфери...али тоа е... :) среќно наредна сезона...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
луѓе што е со сајтот? да не се на колективен одмор? озбилно...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Најверојатно е постигнат договор со Переира, 10 милиони евра + 1,5 милиони евра бонуси и ќе достигне до 11,5 милиони евра. Договор ќе се потпише на 4 години
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=89347

Исто така и според Ди Марцио договор е постигнат на 4 години
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=89348
Ако е ова точно,ондак топови ќе биде одбраната,уште и Мајкон ако остане.
Уште Де Јонг да се договори и едно крило и тоа е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.417
Поени од реакции
114.001
Ја реков не се радувам пред време на некој трансфер па што сака нека биде. Додека не го видам играчот како се слика со Бранка и дресот на Интер не верувам на ништо. Ништо чудно ова со Переира, Де Јонг и компанија на крај да испадне дека воопшто и не сме ги барале, туку само онака во рангот на шпекулациите биле сите работи.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
‎- Неофициално дознаваме дека агентот на Фалкао е во Милано каде преговара со Интер за можен трансфер ова лето.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
‎- Неофициално дознаваме дека агентот на Фалкао е во Милано каде преговара со Интер за можен трансфер ова лето.
Дојден е уште прееска кај 20.00 саатот слетал, и со приватна кола на Морати бил пренесен од Малпенса до САРАС канцелариите. Сеуште се преговара, се зборува за сума од 25-30М плус бонуси, со плата рамна на Милито 4.5М по сезона.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дојден е уште прееска кај 20.00 саатот слетал, и со приватна кола на Морати бил пренесен од Малпенса до САРАС канцелариите. Сеуште се преговара, се зборува за сума од 25-30М плус бонуси, со плата рамна на Милито 4.5М по сезона.
Опа супер за вас,сте решиле,да го симнете јуве од врвот:).

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А помислив дека не сум наспан.
Не верувам во ова ни малку.
--- надополнето: 17 август 2012 во 03:15 ---
Koe симнување пријателе,јас мислам дека нема врска тоа,ќе земеме некој како Освалдо.

А ако се земе Фалкао,не знам...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Nema veze ova so Falkao, 40m go zemaa atletiko, ispod 35 nema sansa ni da pocnat pregovori, i toa posle samo godina dena, no can do, ke ostane tamu i ova leto, Inter nikakov obid ne napravile za da go dovedat. Baaska Falkao ne e profil na igrac koj bi mozel da igra vo starten vo paket so Milito i obratno, a Stramaccioni forsira igra so eden klasicen napagac i dvajca stranicni, dali krila ili polupspicovi ili eventualno plejovi vo 4321 formacija.

Marso, fan klubot ke go prevzeme sajtot, do togas ke se tera preku fan pejdzot, pa posle treba da se najdat luge sto redovno ke sakaat da go azuriraat odnosno koi imaat pogolemo slobodno vreme.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
И јас не верувам во оваа за Фалкао ама го сретнав на овој фна клубот на атлетико и го постирав тука. Чисто ради занимација и секс

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се зафркавајте бе...нашите неможеа Лавеци да го ангажираат што е за двојно поефтин...па и за Рамирез не сакаат пари да дадат не пак за Фалкао...нашите ќе најдат некој со 30 години за да дадат 10 до 15 милиони и потоа ќе се правдат кај навивачите дека немаат пари

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
За Фалкао на Морати жена му треба да почне да се курва на стари години,не зезајте.

Доволни се Переира,Де Јонг или Сандро ако успеат да ги убедат Тотенхем и Рамирез,па и некој бекап напаѓач а да не се однесува како труден кога ќе биде внесен во игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom