Медицински и стоматолошки факултет

Член од
13 јули 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Имам слушнато нешто дека во скопје ја проширувале квотата дека пирмале повеке отколку што е истакнато во конкурсот. Дали тоа е точно?

Член од
17 април 2012
Мислења
38
Поени од реакции
24
Имам слушнато нешто дека во скопје ја проширувале квотата дека пирмале повеке отколку што е истакнато во конкурсот. Дали тоа е точно?
Примаат 190 вкупно, повеќе од тоа не, со тоа што оставаат можност за на втор уписен рок да се запишат неколку.. А тоа дека е зголемена квотата, зголемена е од минатите години кога примале 150-160..

Член од
23 јули 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Se interesiram za zapisuvanje na strukata logoped na medicinskiot fakultet pa ako znae nekoj nekoja informacija,ako slusnal kako e tamu da spodeli,dali ima golema konkurencija i sl??? fala :)

Член од
24 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
me interesira od predmetite koi gi polagavme za matura, konkretno za mojot slucaj jas bidejki ucev sredno zaben tehnicar i imav izbrano biologija i eden strucen bidejki nemase izbor da mozam da zemam hemija za polaganje bidejki sakam da se zapisam na opsta medicina, i sega strucniot predmet mi e mobilna protetika, dali se odzemaat poeni i po kolku?? bidejki kako sto gledav vo programata za strucnite ucilista potrebno e da imame izbrano biologija ili hemija i eden strucen predmet od srukata sto znaci ne bi bilo logicno da se odzemaat poeni sto mislite vie??

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
me interesira od predmetite koi gi polagavme za matura, konkretno za mojot slucaj jas bidejki ucev sredno zaben tehnicar i imav izbrano biologija i eden strucen bidejki nemase izbor da mozam da zemam hemija za polaganje bidejki sakam da se zapisam na opsta medicina, i sega strucniot predmet mi e mobilna protetika, dali se odzemaat poeni i po kolku?? bidejki kako sto gledav vo programata za strucnite ucilista potrebno e da imame izbrano biologija ili hemija i eden strucen predmet od srukata sto znaci ne bi bilo logicno da se odzemaat poeni sto mislite vie??​
stip ili skopje na medicina

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Да не има некој забен техничар кој скоро има полагано државен испит па да пренесе искуство...како оди собирање потписи итн.

Член од
14 април 2011
Мислења
40
Поени од реакции
5
dali znaete kolku e godinava privatna kvota na medicina? i so 95.402 boda vo koja kvota bi me primila na opsta medicina? :) fala viii *

Член од
24 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
dali nekoj ja znae ziro smetkata za stomatoloski fakultet, i nacin kako da se uplati??

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
dali znaete kolku e godinava privatna kvota na medicina? i so 95.402 boda vo koja kvota bi me primila na opsta medicina? :) fala viii *
Зависно од конкуренција е се, ама лани 98.8 мислам дека беше последниот од државна квота .

Kajgana Shop

На врв Bottom