Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Запази го ова:

It is understood Van Persie was encouraged by the arrivals of Germany forward Lukas Podolski,France striker Olivier Giroud and Spain midfielder Cazorla - to the point where he was open to the idea of staying with or without a new contract.
But Wenger pulled him aside shortly beforeSunday's friendly victory over Cologne, told him he would be sold if a deal could be reached and informed the Dutchman he was no longer part of his plans.
Formal discussions between Arsenal and United began immediately, with Gazidis and United chief executive David Gill agreeing a fee of £22.5m on Tuesday, only for it to be vetoed by Wenger as he held out for £25m.

И не го измислив јас ова, на BBC sport го пишува.Ваљда е веродостоен извор.Така да и и Венгер се полакому на причките не е само ван Перси по кој треба да плукате! :)

еве ви линк: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19179833
А кој беше тој што даде изјава дека не е задоволен и дека сака да си оди пред некој месец? Робин. Не е Венгер. После цело ебење, уште образ нека има некој да го криви Венгер. Тоа што му го истакнал сега, дека не е дел од плановите.. и јас би му го кажал. Незнам која ти е поентата. Предавникот си ја заслужува најниската и најболната клетва која постои во светов. Срамота и греота.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Запази го ова:

It is understood Van Persie was encouraged by the arrivals of Germany forward Lukas Podolski,France striker Olivier Giroud and Spain midfielder Cazorla - to the point where he was open to the idea of staying with or without a new contract.
But Wenger pulled him aside shortly beforeSunday's friendly victory over Cologne, told him he would be sold if a deal could be reached and informed the Dutchman he was no longer part of his plans.
Formal discussions between Arsenal and United began immediately, with Gazidis and United chief executive David Gill agreeing a fee of £22.5m on Tuesday, only for it to be vetoed by Wenger as he held out for £25m.

И не го измислив јас ова, на BBC sport го пишува.Ваљда е веродостоен извор.Така да и и Венгер се полакому на причките не е само ван Перси по кој треба да плукате! :)

еве ви линк: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19179833
Не само Венгер му покажа кој е главниот во клубот и дека од него зависи кој ќе остане а кој ќе си оди. Ако некој проба да му диктира услови ..... ене ја вратата.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Абе реално ако гледаме, РВП имаше страшна сезона лани и којзнае дали ќе ја повтори. Сега веќе можам да кажам, не дај боже :D. Знае лесно да се повреди, и може да не изигра како што се очекува. Не дека Венгер не знае што прави, али сепак боли трансферов. Ќе видиме, времето ќе покаже.
E тоа да!РВП може да ја повтори истата игра како лани само ако има некој да му мести топки за да може он да ја стави топката вгол.Мое мислење е дека во Ман. нема ништо да покаже зашто таму се знае кој е прв приоритет,така да ќе му биде многу криво што заминал.Додека Арсенал има и секогаш ќе има ѕвезда во тимот кој ќе го води тимот.Е сеа незнам дали тоа ќе биде Вилшер или Полди;)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Јас не планирам да докажувам нешто или да оправдувам некого.Факт е дека ако сакал Венгер можел да го задржи ван Перси (според ова напишаново).Тоа што решил да профитира од ситуација е сосем друго.
Колку да ве потсетам само Руни изјави дека сака да си оди од Јунајтед и да игра во шпанија, и работата беше сигурна арно ама во 5 до 12 го премисли Фергусон и тој остана.А ситуацијата беше иста! Од А до Ш иста! Само што во овај случај ван Перси е 29 години и Венгер си рече па сега е последна шанса да се земе некоја поасолна пара за него... И така би! Ќе покаже времето дали бил во право.;)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
бтв: Казорла стрелец за Шпанија,ке гази малово човече!!! :sneaky:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ниско... бајаги ниско падна и Манчестер и педеров со потегов. Баш ме интересира како Венгер ќе го прокоментира ова...

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
ja misla de zvakata namerno go napravi ova samo za provokacii a i plus kopileto pokaza fudbal lani pa i da go iskoristi slucajno ako pak pokaze nesto ali najmnogu za provokacii i kon igracite na arsenal a voedno i na MAN. SITI oti neli i tie pederi pazaruvaa od kaj nas ali ako mu e toa namerata kon navivacite sigurno mu e uspeala nedaj boze da mu uspee kaj igracite na arsenal daj boze da gi motivira samo so ovoj poteg

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ниско... бајаги ниско падна и Манчестер и педеров со потегов. Баш ме интересира како Венгер ќе го прокоментира ова...
Зошто педерски?си платија го зедоа не гледам тука што има педерски.
--- надополнето: 16 август 2012 во 02:29 ---
ja misla de zvakata namerno go napravi ova samo za provokacii a i plus kopileto pokaza fudbal lani pa i da go iskoristi slucajno ako pak pokaze nesto ali najmnogu za provokacii i kon igracite na arsenal a voedno i na MAN. SITI oti neli i tie pederi pazaruvaa od kaj nas ali ako mu e toa namerata kon navivacite sigurno mu e uspeala nedaj boze da mu uspee kaj igracite na arsenal daj boze da gi motivira samo so ovoj poteg
:tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зошто педерски?си платија го зедоа не гледам тука што има педерски.
--- надополнето: 16 август 2012 во 02:29 ---

:tapp:
Јас еве ќе ти објаснам по убаво...гледма “другарчињава“ ми се изреволтирани.
Пред се... честито трансфер.
Огромен и одличен фудбалер, но склон кон повреди.
Потоа, педерски е само поради тоа што РвП е еден од многуте кои не напушта по давање на изјави од типот... леле го сакам клубов, мижи очи да ти баам... бакнување амблеми, кажување како е во тимот со срце и љубов а не поради пари... добива и подобра понуда од претходно ( 5 милиони чисти пари ) и го јаде бурекчето повторно...
Воедно, што ги крева јадовите и ужасите на некои личности е што е во најголемиот конкурент по вошките... поради тоа го прави овој трансфер околината по драматичен.

Што е до мене... за 29 годишен фудбалер, ретко кој би дал ваква понуда, фала ви на паричките, 1 сезона вредна 25 + 11 милиони ... многу се.
Па сега, не можам од се срце да ви пожелам среќна сезона, но го сакам и ценам играчот како сите други што минале долг период во клубов и му пожелувам убава иднина нему :pipi:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Кога Тевез излезе со изјава дека не сака да игра за Сити веќе тогаш Манчини го стави во резервите. Подоцна го врати истиот да му помогне за освојување на титулата во ПЛ. Скоро цел форум нареден ден излезе со мислења дека Манчини е глуп, дека Тевез му го турил блаблабла. Истава ситуација се дешава со Венгер и со РВП. Значи сега Венгер е ненормален што го пушта да си оди. И на вас не може човек да ви погоди...:tapp:
Патем, зошто на пример Ван Перси не потпиша за Јунајтед пред 2 години кога едвај заигра 2-3 месеца во лигата поради повреда. Каде беше тогаш да си ги дига акциите, или може тогаш си велеше дека имам будали да ми дават пари и да лежам без играње. Туку одеднаш сфатил дека Арсенал не е конкурентен тим. Само одскочна даска до 'титули'. Абе бегај тамо, од вакви продадени души пропаѓа фудбалот, не е ни Реал ни Челзи ни ПСЖ.
:tapp: Оти јас за Роналдо никогаш не реков дека е продадена душа?! Абе оди гледај Реал и дркај на Модрич ...во се, се мешате!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Јас еве ќе ти објаснам по убаво...гледма “другарчињава“ ми се изреволтирани.
Пред се... честито трансфер.
Огромен и одличен фудбалер, но склон кон повреди.
Потоа, педерски е само поради тоа што РвП е еден од многуте кои не напушта по давање на изјави од типот... леле го сакам клубов, мижи очи да ти баам... бакнување амблеми, кажување како е во тимот со срце и љубов а не поради пари... добива и подобра понуда од претходно ( 5 милиони чисти пари ) и го јаде бурекчето повторно...
Воедно, што ги крева јадовите и ужасите на некои личности е што е во најголемиот конкурент по вошките... поради тоа го прави овој трансфер околината по драматичен.

Што е до мене... за 29 годишен фудбалер, ретко кој би дал ваква понуда, фала ви на паричките, 1 сезона вредна 25 + 11 милиони ... многу се.
Па сега, не можам од се срце да ви пожелам среќна сезона, но го сакам и ценам играчот како сите други што минале долг период во клубов и му пожелувам убава иднина нему :pipi:
Ете така,фала ти:),све тоа си стои и ја не би сакал да гледам како нашиот најдобар играч не напушта и затоа не ви мавам сеир,ја се нервирав тевез ко замина а не па руни да отидеше.Исто у право си дека ретко кој би дал толку пари за 29 годишен фудбалер.Арно ама ете ферги мислеше дека вреди да се земе,а и вреди,Е сега за изјавите од негоа страна,дека го сакал клубот и што ти уште не,апослутно не са потрбни такви изјаве,тоа се докажува на дел со игрете,дека ете глеаш не знаеш што носи животот.Со здрвје да си ѓи трошите паричките,се надевам дека паметно ќе ѓи искористите:),поздрав.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.808
2-3 работи за трансферов.
Ван Перси е одличен играч, врв на фудбалот, АМА кога не е повреден.
Направивте феноменална зделка со трансферов, земавте многу пари за играч чиј договор истекува во година.
Самиот факт што овој играч побарал трансфер дополнително кажува колку он го сака Арсенал.

Да сумираме, играчите кои си ги сакаат клубовите како Занети, Тоти, Џерард стануваат историја, и во иднина ќе ги нема. Главната цел во фудбалот сега се парите, и гледајте да ги правите што е можно повеќе. Со ФФП на прагот, јас само во Арсенал гледам тим кој може редовно САМИОТ да си ги плаќа сите трошоци, и плати и трансфери и се што му гарантира иднина посветла од другите ЕПЛ клубови.
Благословете го ван перси, ви донесе многу голови и пари, а он самиот ќе се погрижи во Октомври да биде повреден до април месец, injury prone си е injury prone ако сака нека се трансферира и на марс, ќе си остане таков.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Роналдо отиде да игра во тимот во кој од мали нозе сакал да игра. Пред се Манчестер беше во подобра позиција од Реал во тоа време кога се пресели. А види го ова педерче што прави, кога му беше нему најтешко арсенал беше тука да потпира, сега конечна сврза една сезона неповреден во екипа во која скоро сите играа за тој да постигне гол, и готово Арсенал нема амбиции ја ќе одам у Манчестер, тие земаат титули, тие се боље... Немој да ме јебеш бе.
Како прво тебе не те навредив нигде лично да сереш тука ко мало дете. Ти дадов убав контра аргумент на кој ти враќаш како обичен дебил па одозгора и навредуваш. Врати контра аргумент па да дискутираме. Ја можам да ти треснам у фаца дека си глуп и теле и да дркаш ти на РВП.
Еба ве краткофитилните.
Цитирај што претставува навреда за тебе во мојот пост?! Еве јас изболдирав во твојот!

Аргументите не ти се на место и затоа не сакав да дискутирам повеќе! А знаеш зошто не ти се во ред? Затоа што следиш примера и од Реал подалеку не те интересира и ми коментираш нешто шо не засега нас и фановите на Арсенал.Да држи вода постот ќе ти симнев капа, а вака ти ми мешаш баби и жаби ...Тевез, Манчини и др. Ситуацијата со Тевез беше сосем поразлична и неможе ни од блиску да ја споредуваш. Ама ти си слушнал на тв и сега коментираш нешто тука... За ван Перси човекот игра 7 сезони во Арсенал.Тоа што се повредил не е по негова воља сигурно.Има 29 години и со право барал од Венгер да се засили тимот затоа што и јас и ти да сме на негово место нема да ни биде мило да ја завршиш така славната кариера без некој поголем трофеј. И пази сега Венгер вика како јас ќе кажам така. Фала богу и љубов кон клуб и се! Има други клубови кои освојуваат трофеи! И убаво пишува во цитатот погоре дека откако се купија засилувањата бил спремен да ја смени одлуката но Венгер си ги одбра фунтите! Сега појасно ти е?!?

Не заслужуваш да ти реплицирам само ајде нека ти биде!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Само на едно се крстам.Вермален да му ја скрши левата нога. :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Читам нешто по страниве дали е можно Чичарито да дојде кај нас нешто не бил задоволен од прошлата сезона во утд а сеа им дојде и клетникот наш сакал да си замине таква изјава најдов на неколку места можно ли е ова да се деси ги прашува фановите на утд толку што имаат мерак овде да пишуваат а за фановите на арсенал ви се допага оваа идеа? Мене ми е ехтра http://bleacherreport.com/articles/1299372-arsenal-transfer-report-javier-hernandez-could-be-heading-to-arsenal eve link

Kajgana Shop

На врв Bottom