- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
На муабетов, одсекогаш сум сакал да го видам Бартон во нашиот, црвен дрес.
Сериозно.
Сериозно.
Ништо бе брат, дрвен е тој у главата. Тиквар класичен....само би правел црвени, секој пат кога ќе има можност да заигра, ќе усерува работа.На муабетов, одсекогаш сум сакал да го видам Бартон во нашиот, црвен дрес.
Сериозно.
А зошто тогаш ја објаснуваше ситуацијата со тетоважата?! Јас на тоа алудирав.А да го прочиташ мојот пост одново па да ме цитираш ? Исто и јас пишав дека ако замине Агер ќе биде по вина на сопствениците.
На темава тука. Нели има иконче за слика ставање и кога влагаш тамо ти отвара да ставиш линк од сликата.. е тоа ме буни како да ставам линк од слика ??како мислиш слика да ставиш во потпис или овдека на темава?
Тоа е ако ја има онлајн сликата, а ако сакаш да ја аплоудираш од твоето пц ке стиснеш на прикачи датотека (одма до испрати мислење)На темава тука. Нели има иконче за слика ставање и кога влагаш тамо ти отвара да ставиш линк од сликата.. е тоа ме буни како да ставам линк од слика ??
Еден одговор до тебе навивачу на Баерн, поима неаме што е финтатаедно прашанје до вас навивачи на Ливерпоол сто е финтата на вашииот омилен клуб со оба трансфер политика земате некој непознате не доказани футбалери а ги плакате по 20,30милиона
Керол 40милиона за тие пари сте мозеле да земете многу многу подобар напаѓач
Довнинг 23мил исто и овја е скап за тие пари
Хандерсон 20мил оваа сезона нисто не направи посебно
а сека на крај овја Аллен 19/20милиона прфпат слушам за овја мозда и вреди толку не сум го гледал никат но сакам да казам дека со тие пари мозете да земете многу по кфалитетни/доказани млади играчи мое мисленје да не ме сфати некој погрешно
Ако сакаш да постаиш слика од нет, го копираш линкот од сликата тука, пред линкот ставаш img tags [lmg] и [/lmg]. Овие две треба да бидат споени со линкот, да нема просторче меѓу нив, ако капираш.На темава тука. Нели има иконче за слика ставање и кога влагаш тамо ти отвара да ставиш линк од сликата.. е тоа ме буни како да ставам линк од слика ??
Даунинг , Керол и Хендерсон! не вредат сигурно толку пари! но до лани политиката на тимот беше да се носат само АНГЛИСКИ репрезантативци кој се прецезенити по квалитет и по ЦЕНА!едно прашанје до вас навивачи на Ливерпоол сто е финтата на вашииот омилен клуб со оба трансфер политика земате некој непознате не доказани футбалери а ги плакате по 20,30милиона
Керол 40милиона за тие пари сте мозеле да земете многу многу подобар напаѓач
Довнинг 23мил исто и овја е скап за тие пари
Хандерсон 20мил оваа сезона нисто не направи посебно
а сека на крај овја Аллен 19/20милиона прфпат слушам за овја мозда и вреди толку не сум го гледал никат но сакам да казам дека со тие пари мозете да земете многу по кфалитетни/доказани млади играчи мое мисленје да не ме сфати некој погрешно
А оваа година, среќа, евтино поминавме.Даунинг , Керол и Хендерсон! не вредат сигурно толку пари! но до лани политиката на тимот беше да се носат само АНГЛИСКИ репрезантативци кој се прецезенити по квалитет и по ЦЕНА!
Имено оваа година го донесовмо Борини за некој 12 милиони што и не се толку ногу пари , исто и Ален 15 милиони ( овој дечко слусаш ми збор за 2-3 години ке го бараат многу тимови)
Значи проблемот беше лани коа биравме само АНгличани ...
Плус Кол ако се можиАко дојде турчинов ваљда Адам и Спиринг ке ги шиткаат..може да се направи некоја комбинација, двајцата у пакет за Демпси.