Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Darksiders II-SKIDROW
а таман се заиграв прототајп 2
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...
Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.Me излажа Корун, мислев ќе се чека некој ден а морав едноставно да видам како изгледа Darksiders па симнав pc rip.
Ја скокам таа секција, што уствари е разликата од ова и од skidrow?
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...
Фрли линк навамуZa nekoj minut pocnuva Sony konferencijata.... Fuck Yeah!!!
Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
Dark King напиша: ↑
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
Се заебаваш нели?A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre.
More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema![]()
Се заебаваш нели?
Скајрим има 300 часа играње. Најмалку.
Зависи од вкус. Ти си дечко шо завршуе се у игракако Асасинс Крид и интересно му е.Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.
Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.
Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.