Fifa ќе си остане одлична, баш пред некој ден ја пробавме PES демото со брат ми.. години назад ми е таа игра
Me излажа Корун, мислев ќе се чека некој ден а морав едноставно да видам како изгледа Darksiders па симнав pc rip.Darksiders II-SKIDROW
а таман се заиграв прототајп 2
Nema BINK videa 5min-500mb.......Se e ingame cinematic plus dobar coding.Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...
Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.Me излажа Корун, мислев ќе се чека некој ден а морав едноставно да видам како изгледа Darksiders па симнав pc rip.
Ја скокам таа секција, што уствари е разликата од ова и од skidrow?
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...
Фрли линк навамуZa nekoj minut pocnuva Sony konferencijata.... Fuck Yeah!!!
Значи не зборам за различен аплоадер, (додуша различни аплоадери се од тие што ги познавам(e)), туку зборам за комплетно нова секција.Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?Dark King напиша: ↑
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
Се заебаваш нели?A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre.
More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema
Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.Се заебаваш нели?
Скајрим има 300 часа играње. Најмалку.
Зависи од вкус. Ти си дечко шо завршуе се у игракако Асасинс Крид и интересно му е.Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.
И јас мислам дека фаќа повеќе, 10 часа имав јас пред да почнам со мисиите.. free roaming онака, и многу места ми беа откриени кога почнав.Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.
Јес афкорс....Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.