Нови игри

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Darksiders II-SKIDROW

а таман се заиграв прототајп 2

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Fifa ќе си остане одлична, баш пред некој ден ја пробавме PES демото со брат ми.. години назад ми е таа игра

Darksiders II-SKIDROW

а таман се заиграв прототајп 2
Me излажа Корун, мислев ќе се чека некој ден а морав едноставно да видам како изгледа Darksiders па симнав pc rip.
Ја скокам таа секција, што уствари е разликата од ова и од skidrow?
Иначе проиграв, ама Prototype e боље. :icon_lol:

Ми се допаѓа што ја прошириле, собираш ствари онака, боље изгледа инвентарот, тоа за левелирање и осталите.
А и убаво е нашминкана. Барем 20 часа да трае. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.436
Поени од реакции
5.482

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Me излажа Корун, мислев ќе се чека некој ден а морав едноставно да видам како изгледа Darksiders па симнав pc rip.
Ја скокам таа секција, што уствари е разликата од ова и од skidrow?
Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Не знам каков ти е тој pc rip ама мислам дека првата верзија што излезе сабајле e p2p... тие се да речам понесигурни од scene release групиве (Skidrow, Reloaded итн) и често p2p први ги вадат али не следат никакви правила за разлика од scene release групите. Ама гледам и limited edition е нешо, може да има некое DLC шо го нема во верзија на Skidrow.

Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
Значи не зборам за различен аплоадер, (додуша различни аплоадери се од тие што ги познавам(e)), туку зборам за комплетно нова секција.
Игрите се во rar.

Значи не се ISO фајл, туку во rar. Дали пакувањето е различно само прашував, или има разлика друго. Големината е иста иначе башка има фолдер со DLC-aта.

А од p2p излезе Sleeping Dogs веќе.
Sleeping Dogs STEAM UNLOCKED + HD PACK [NO CRACK]-P2P

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.436
Поени од реакции
5.482
Dark King напиша:
Што е со малата големина на Darksiders 2? Онака 5 гига е а кецот беше околу 13...​
A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre. :rolleyes:

More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema :tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.340
A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre. :rolleyes:

More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema :tapp:
Се заебаваш нели?
Скајрим има 300 часа играње. Најмалку.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.340
Јас поминав СЕ, најдов СЕ, истепав СЕ за 150-170.... и не вредеше ништо од тоа.
Зависи од вкус. Ти си дечко шо завршуе се у игракако Асасинс Крид и интересно му е.
Ја на пример уште ја неам завршено Скајрим.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
И јас мислам дека фаќа повеќе, 10 часа имав јас пред да почнам со мисиите.. free roaming онака, и многу места ми беа откриени кога почнав.
Башка fast travel до 30ти левел не користев.. а и плус имам уште мисии по страна, па тука е dawnguard..

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Јес афкорс....

Bethesda’s Elder Scrolls series of open-world RPGs (and their post-apocalyptic cousins in the rebooted Fallout franchise) aren’t exactly known for being short or lacking of material to explore. Still, that hasn’t stopped the studio from giving its latest, Elder Scrolls V: Skyrim, a procedural quest system that randomly generates new quests forever.
“You can play forever,” said Skyrim producer Todd Howard to Wired

Kajgana Shop

На врв Bottom