Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Е па ван Перси ќе си иде, Жиру ако се повреди кој ќе игра? Шамак? Или Подолски па да го гледам Жервињо лево. Не е на одмет уште еден напаѓач, чисто за резерва. Прв пат слушам за типов, али ко за тешка резерва доволно би било некој просечен играч, може ќе го биде кој знае.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
еве оти Усманов не го примаат во бордот на директори
http://www.svenskafans.com/england/arsenal/Gastkronika-Peter-the-great-or-Peter-the-greedy-435982.aspx малце долго е
--- надополнето: 14 август 2012 во 15:24 ---
пс:воа ли зимо е Африканскиот куп на нации?
--- надополнето: 14 август 2012 во 15:26 ---
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/08/14/3306617/olympiakos-striker-mirallas-reveals-arsenal-talks?source=breakingnews

шо к** ке ни е вој?
Епа РвП и Бендтнер си заминуваат, ќе мора 2 напаѓача да пополнат место, Жиру е едниот и овој најверојатно е вториот.
Гледам нешто клипови од овој, не ни треба ваков дриблер себичен, секоја чест за техника со топка, ама дриблери у Премиер Лига не поминуваат добро освен светска класа како К. Роналдо.
Ама, ни треба трета опција напаѓач кој од 10 утакмици ќе даде 7-8 гола, очајно ни треба.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Мислам дека овој може да просперира во Арсенал, има одлична техника нешто налик Азар ми е, млад е и ефтин. Ако го земат може да биде добра резерва

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мислам дека овој може да просперира во Арсенал, има одлична техника нешто налик Азар ми е, млад е и ефтин. Ако го земат може да биде добра резерва
Има откупна клузула од 6 милиони фунти, што е доста ефтино.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Мислам дека Венгер доста го јадеше од овие таканаречени ѕвезди кои тој ги створи. Трансферите на Казорла и Подолски се знак дека почна да се опаметува. Не верувам дека е до толку глуп да го земе она копиле да го направи играч и после тоа да кука за Барса. Ако се деси тоа тогаш стварно го изгубил осетот. Инаку ја да сум Венгер испод 30 милиони фунти не го давам Сонг. Има уште 3 години од договорот, а и не изгледа како фаца што ќе сака да 'освојува' титули со други тимови. Оние патетичните испратија цела екипа да го канат Сонг да дојде, уште Меси им фалеше, а сега со оние пичкарски нудења на играчи со бај-бек клаузули се врв на глупоста. Доволно го јадеше Венгер и од Барселона и од Сити. Сега му е времето да се покаже дека не го изгубил осетот.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Ова со Сонг не ми ојт на арно...24 години имат момаков и имат сигурно 5-6 сезони пред него кои ќе ги изиграт на ниво...прв пат да чекам трансфер дедлајн да поминит не за тоа да видам кого сме купиле,него кого не сме продале...иначе околу Робин, кога неговото его е поголемо од тимскиот дух, подобро да е продаден.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Да се надоврзам на шпекулациите во врска со Сахин од пред неколку страници, само да кажам дека заборавате дека тој во Реал Мадрид зема огромна плата и ние ако го позајмиме ќе треба да му ја плаќаме целата и тој најверојатно ќе стане најплатениот играч во тимот, одозгора позајмен, одозгора игра на позиција на која сме повеќе од покриени.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Никој не ми одговори дали има Африка Куп на Нации(или како и да беше),бидејки ако има такво нешто во Јануари кога е најгусто ке ни фали Сонг или Камерун повторно не се квалификуваа?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Никој не ми одговори дали има Африка Куп на Нации(или како и да беше),бидејки ако има такво нешто во Јануари кога е најгусто ке ни фали Сонг или Камерун повторно не се квалификуваа?
Да ќе има, би требало на секои 2 години да се одржува, но заради светското во 2014, годинава ќе има.

Kajgana Shop

На врв Bottom