Фала за клипчето, интересно беше
Ок, Сонцето ви е во Јарец, но сликата е многу покомплексна.
Зa Windfucker не реков дека е Шкорпија 100% (не бев сигурна), туку дека може да има таков силен аспект.
На пример, сонцето може да ти биде во Јарец, а потоа во наталната да имаш низа огнени знаци (на пример, Лав или Стрелец). Во тој случај нема да бидеш баш типичен преставник на Јарецот, туку повеќе ќе преовладуваат огнените особини кои се косат со природата на Јарецот. Се надевам дека ме разбираш.
Што се однесува до клипов, познати ми се овие нешта и тие се пример како НЕ треба да се работи. Токму поради ова астрологијата некогаш ужива лош глас.Вакво нешто никогаш си немам дозволено да направам, етичноста и совеста не ми даваат. Имам направено натални на пријатели и познаници, и верувај дека нема две исти карти никаде на светов. Да, има измамници на кои најлесно им е од компјутер да ти ги извадат податоците и толку. Никакво релевантно ни корисно толкување, ништо.
Цена морав да пишам затоа што изминативе денови капнав од пишување, ми го преплавија сандачето овде
А јас све гага пиши пиши, па не го бива
--- надополнето: 14 август 2012 во 17:06 ---
Само Стрелец може да ме смири, никој друг
--- надополнето: 14 август 2012 во 17:14 ---
Стеф, моето знаење од 10 години од астролошката област е итекако ресурс
Не сум гатачка ниту пак верувам во нив. Едини исклучок е баба Ванѓа
А за моите способности за маркетинг не си ни свесен...али, сепак, мило ми е што ги препозна