Животот е убав

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Животот е заебан.
Убав им е на оние кои научиле како да се сносат со секојдневието, оние кои научиле како да го живеат.
Баш напротив. Кога ќе го научиш животот сфаќаш колку е заебан. Не за џабе како дете си безгрижна и среќна. Се’ уште ги немаш согледано проблемите на секојдневието:)

T

theTinule

Гостин
Животот е убав пошо има емоции...без нив немаше да биде убав...сите ко роботи ќе бевме...што и понекогаш сме (повеќето од луџето на планетава) :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Животот е како сапун, целата и смислата му е да се потроши!(изживее)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Животот е убав и прекрасен бидејќи таков го гледаме.
Истотака е одвратен и бесмислен од иста причина, ако таков го гледаме.

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Животот е нешто најубаво,прекрасно,свето...на кој не му е убав,не знае да го живеее...:smir:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Животот е убав затоа што ни се случуваат убави работи.Имаме луѓе кој не сакаат,луѓе кој ги сакаме,што не почитуваат...

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
757
Животот е убав пошо има емоции...без нив немаше да биде убав...сите ко роботи ќе бевме...што и понекогаш сме (повеќето од луџето на планетава) :)
Емоциите јес да го прават животот убав, ама понекогаш и го прават не толку убав... Емоциите се меч со две острици.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Животот е убав токму затоа што секојдневно ја чуствуваме неговата горчина.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Колку помала возраст, толку поубав безгрижен живот, како растиш, како созреваш ја осеќаш суровата страна на животот. Точно е дека животот е убав, но колку што е убав толку е и одвратен, како знакот за доброто и злото, во секој заебан момент можеш да извлечиш нешто позитивно, но секогаш има и некој што најдобриот момент знае да ти го руши...
Факад и секој ден да е темен и на тоа сум спремен, животот е борба, а ние сме главните ликови во него, од нас зависи дали ќе биде убав или тоа другото, ние во мозокот си го зацртуваме животот, мисли позитивно - животот ќе ти биде идеален...

N

navivacka

Гостин
Животот е убав се додека не се најде некоја будала и ти го уништи:tapp:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
И да се најде будала која што ќе го уништи за некое време пак ќе мора да се застане на нозе и да се иде понатаму.И пречките имаат некој поучни работи.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
10
Поени од реакции
6
животот е убав затоа што е краток.живеј го што подобро и што поквалитетно

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
живото е стварно убав и краток и затоа треба да се искористи секоја шанса да се помине во забава, а не кога ќе видам негативни луѓе искрено ми се повраќа :jaj:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
живото е стварно убав и краток и затоа треба да се искористи секоја шанса да се помине во забава, а не кога ќе видам негативни луѓе искрено ми се повраќа :jaj:

На 16 години и мене ми беше убав, ама сеа ми се иде света да фанам!:star:

N

navivacka

Гостин
На 16 години и мене ми беше убав, ама сеа ми се иде света да фанам!:star:
Добредојде во клубот:)

Да надополнам:Како ке си го подредиш животот и ке си го смислиш таков и ке ти биде...ако си позитивно размислуваш ке ти се случуваат работи а ако си негативен ке ти се случуват негативни работи(од искуство)штета кај мене е така...песимист во коски:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom