leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Кажи во која кладилница да одам да уплатамДадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...
Кажи во која кладилница да одам да уплатамДадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...
Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај.И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми
Ех, касно е сега...Дадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...
Скромна сум јас не барам „многу“..И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми
Не е касно па и ти... После долго време фригидност, само зараснувало, никој нема да знае...Ех, касно е сега...
тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во дваКажи во која кладилница да одам да уплатам
Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два
ццццццц... Перверзијо!Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.
Два во два било побезболно...
Ме знаеш, се у пари префрлам, да има ќар од заветов, без ќар у загуба ситебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два
И јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум билаСкромна сум јас не барам „многу“..
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:10 ---
Хахах! Еве една песна на таа тема:Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај.
Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#commentИ јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум била
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:21 ---
Хахах! Еве една песна на таа тема:
Исклучиво 3+тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два
Лелеее, снешкокул! Одамна го немам читано! Хаха!Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#comment
Многу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка ставаИсклучиво 3+
ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден еМногу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка става
Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден е
Ти си најинтересна, ова се досадно на темава. Апстиненција жено не, во никој случај не те советувамеЛеле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...
Два во еден , значи прво полувреме вторите да водат, второ полувреме првите да победат... Само во секс ви е паметот ...
И дај девојчињава си имаат озбилни проблеми, не знаат со кој да се муваат, за мене се фативте (таа што планира апстиненција)