leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Кажи во која кладилница да одам да уплатамДадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...![]()
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Кажи во која кладилница да одам да уплатамДадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...![]()
Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај.И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми![]()
Ех, касно е сега...Дадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...![]()
Скромна сум јас не барам „многу“..И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми![]()
Не е касно па и ти... После долго време фригидност, само зараснувало, никој нема да знае...Ех, касно е сега...
![]()
тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во дваКажи во која кладилница да одам да уплатам![]()
Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два![]()
ццццццц... Перверзијо!Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.
Два во два било побезболно...
![]()
Ме знаеш, се у пари префрлам, да има ќар од заветов, без ќар у загуба ситебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два![]()
И јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум билаСкромна сум јас не барам „многу“..
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:10 ---
![]()
Хахах! Еве една песна на таа тема:Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај.![]()
Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#commentИ јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум била
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:21 ---
Хахах! Еве една песна на таа тема:
Исклучиво 3+тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два![]()
Лелеее, снешкокул! Одамна го немам читано! Хаха!Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#comment
Многу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка ставаИсклучиво 3+![]()
ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден еМногу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка става![]()
Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден е![]()
Ти си најинтересна, ова се досадно на темава. Апстиненција жено не, во никој случај не те советувамеЛеле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...
Два во еден , значи прво полувреме вторите да водат, второ полувреме првите да победат... Само во секс ви е паметот ...
И дај девојчињава си имаат озбилни проблеми, не знаат со кој да се муваат, за мене се фативте (таа што планира апстиненција)![]()