leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Дадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...
Кажи во која кладилница да одам да уплатам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дадов завет, нема секс до брак.. Тој што ќе сака секс, мора да ме ожени прво ...

И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми

Скромна сум јас не барам „многу“..И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми

Не е касно па и ти... После долго време фригидност, само зараснувало, никој нема да знае...Ех, касно е сега...

тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во дваКажи во која кладилница да одам да уплатам

тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два

ццццццц... Перверзијо!Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.
Два во два било побезболно...

тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два

Скромна сум јас не барам „многу“..
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:10 ---

Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај.
И јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум била
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:21 ---
Хахах! Еве една песна на таа тема:
Исклучиво 3+тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два

Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#comment
Многу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка ставаИсклучиво 3+

ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден еМногу слаб коефициент и даваш. Неса е издржливо момиче, ако рече не дава и тачка става

Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден е

Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...
Два во еден , значи прво полувреме вторите да водат, второ полувреме првите да победат... Само во секс ви е паметот ...
И дај девојчињава си имаат озбилни проблеми, не знаат со кој да се муваат, за мене се фативте (таа што планира апстиненција)