Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
И ако не го бива? Пак ќе ти прави сексот порблеми :)
Скромна сум јас не барам „многу“.. :D
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:10 ---
Ех, касно е сега...

:D
Не е касно па и ти... После долго време фригидност, само зараснувало, никој нема да знае...
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:11 ---
Кажи во која кладилница да одам да уплатам :icon_mrgr:
тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два :D

тебе па само ќар ти се гледа.. Кажи како да ја играм два во еден или два во два :D

Немој два во еден, кажуваат дека многу болело.

:icon_lol:

Два во два било побезболно...

:pos:

Ме знаеш, се у пари префрлам, да има ќар од заветов, без ќар у загуба си :icon_mrgr:
Играј ја два у еден мушки до крај.

Скромна сум јас не барам „многу“.. :D
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:10 ---

:D

И јас така мислев. Појма немав каков вулкан сум била :P
--- надополнето: 13 август 2012 во 12:21 ---
Ќе најде некој што му носи мечката мед во планина и нема промашај. :D

Хахах! Еве една песна на таа тема:

Ох мори ангелино...читај и плачи за американски корфни. http://sneskocool.blog.com.mk/node/21517#comment

Лелеее, снешкокул! Одамна го немам читано! Хаха!
Зошто да плачам? Јас си имам дома воденичар. Му кажав: ако замириса на крофни од некаде, земам керамичкиот нож и крв до колена!

ако сакаш коефициент пробај со 7+ поголем од два во еден е :pos:
Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...
Два во еден , значи прво полувреме вторите да водат, второ полувреме првите да победат... Само во секс ви е паметот ... :D

И дај девојчињава си имаат озбилни проблеми, не знаат со кој да се муваат, за мене се фативте (таа што планира апстиненција) :ROFLMAO:

Леле многу перверзни сте и појма си немате од кладење...
Два во еден , значи прво полувреме вторите да водат, второ полувреме првите да победат... Само во секс ви е паметот ... :D

И дај девојчињава си имаат озбилни проблеми, не знаат со кој да се муваат, за мене се фативте (таа што планира апстиненција) :ROFLMAO:

Ти си најинтересна, ова се досадно на темава. Апстиненција жено не, во никој случај не те советуваме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom