Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
На Фајнл Форот во Љубљана, во финалето на АБА Лигата, имаше голем број на Гробари, а играа домашниот тим Унион Олимпија vs Партизан :)
Затоа и пишав дека не сум сигурен за информацијава, ми кажа едно другарче од Фемили. :)

Vcera so drugar pravev muabet go prasuvav kako pominal prviot trening i medju drugoto mi kaza deka nekoi od navijacive koga se pojavil Kire Nikolovski pocnale da go pulukaat ima nekoj da go potvrdi ova zaso ako e vistina sramota e ebate seljacite
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:13 ---
Vcera so drugar pravev muabet go prasuvav kako pominal prviot trening i medju drugoto mi kaza deka nekoi od navijacive koga se pojavil Kire Nikolovski pocnale da go pulukaat ima nekoj da go potvrdi ova zaso ako e vistina sramota e ebate seljacite
Не некои од навивачите туку 1 само(не е битно кој). :)

kire e samo obicen ligus,ni ja ne go sakam u tim...sezonava ke dreme na klupa

Лани Дејвис и Далман зимаа по 1000 и нешто долари, какви 4500, какви 7000 евра, нема шанси тоа. Гече беше над 7000, мислам 8 и пол или 9 зимаше, Станко зимаше 5 000 и другото све беше поситна боранија.

kire e samo obicen ligus,ni ja ne go sakam u tim...sezonava ke dreme na klupa
mislam dea kire e odlicen igrac a na nekoj ako ne mu se dopaga nema pravo da go ruga d tribina, kako prvo zaso vlijae na timot a kako vtoro dali bil ligus ili ne neznam znam samo deka e odlicen igrac i deka ke pomogne na timot dosta

Ланска сезона Дејвис и Далман беа под таа цифра што ја кажуваш и тоа во долари. Договорот беше на 1+1 година така да....
Лани земаа по 3000,а сеа заради Јадранска и така натаму им се зголемени платите.

Во септември ќе има пријателски куп во Куманово каде покрај домаќинот ќе учествуваат МЗТ Скопје, Сплит и Раднички Крагуевац. Ќе биде интересно да видиме до каде сме против овие тимови затоа што и они се дел од јадранската лига. Инаку до тогаш би требало да се комплетира составот со тоа што до крајот на месецов би требало да се потпише со тој центар кој го најавуваат.

припремите во Охрид веќе привршуваат а од центаров ни трага на глас ...

На пресот управата истакна дека нема намера да избрзува како минатата година што беше со Китс и Грим.

Ima sansi Ilievski da go zememe?citam deka go raskinal dogovorot so Lokomotiv Kuban.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom