Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.493
На Фајнл Форот во Љубљана, во финалето на АБА Лигата, имаше голем број на Гробари, а играа домашниот тим Унион Олимпија vs Партизан :)
Затоа и пишав дека не сум сигурен за информацијава, ми кажа едно другарче од Фемили. :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Vcera so drugar pravev muabet go prasuvav kako pominal prviot trening i medju drugoto mi kaza deka nekoi od navijacive koga se pojavil Kire Nikolovski pocnale da go pulukaat ima nekoj da go potvrdi ova zaso ako e vistina sramota e ebate seljacite
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:13 ---
Vcera so drugar pravev muabet go prasuvav kako pominal prviot trening i medju drugoto mi kaza deka nekoi od navijacive koga se pojavil Kire Nikolovski pocnale da go pulukaat ima nekoj da go potvrdi ova zaso ako e vistina sramota e ebate seljacite
Не некои од навивачите туку 1 само(не е битно кој). :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
kire e samo obicen ligus,ni ja ne go sakam u tim...sezonava ke dreme na klupa

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.493
Лани Дејвис и Далман зимаа по 1000 и нешто долари, какви 4500, какви 7000 евра, нема шанси тоа. Гече беше над 7000, мислам 8 и пол или 9 зимаше, Станко зимаше 5 000 и другото све беше поситна боранија.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
kire e samo obicen ligus,ni ja ne go sakam u tim...sezonava ke dreme na klupa
mislam dea kire e odlicen igrac a na nekoj ako ne mu se dopaga nema pravo da go ruga d tribina, kako prvo zaso vlijae na timot a kako vtoro dali bil ligus ili ne neznam znam samo deka e odlicen igrac i deka ke pomogne na timot dosta

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ланска сезона Дејвис и Далман беа под таа цифра што ја кажуваш и тоа во долари. Договорот беше на 1+1 година така да....
Лани земаа по 3000,а сеа заради Јадранска и така натаму им се зголемени платите.

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Во септември ќе има пријателски куп во Куманово каде покрај домаќинот ќе учествуваат МЗТ Скопје, Сплит и Раднички Крагуевац. Ќе биде интересно да видиме до каде сме против овие тимови затоа што и они се дел од јадранската лига. Инаку до тогаш би требало да се комплетира составот со тоа што до крајот на месецов би требало да се потпише со тој центар кој го најавуваат.

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
припремите во Охрид веќе привршуваат а од центаров ни трага на глас ...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
На пресот управата истакна дека нема намера да избрзува како минатата година што беше со Китс и Грим.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Ima sansi Ilievski da go zememe?citam deka go raskinal dogovorot so Lokomotiv Kuban.

Kajgana Shop

На врв Bottom