Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
Го нема Роси кој последната сезона се скина од голови давање (штета, го уништија повредите, беше класа играч) Казорла го нема. Нилмар не беше во којзнае каква форма. Во текот на сезоната еден тренер асолен не се погоди и тоа е тоа. Ма да колку и да се слаби сигурно можеа повеќе од Гранада, Сарагоса и остале.:confused:
Го земале Кавенаги денес. Депортиво не успеа да го потпише иако е во Примера а они успеаа. Немаат гајле иако многу играчи ќе ги напуштат, сепак мислам дека без поголеми проблеми ќе се прошетаат во лигата...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.620
Требаше некој клуб од Примера да го земе Рондон. Одличен играч, за тие пари можеше еден Сосиедад, Бетис, Гранада, Еспањол, Севиља... да го земе, а не да скапува во Русија.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Го земале Кавенаги денес. Депортиво не успеа да го потпише иако е во Примера а они успеаа. Немаат гајле иако многу играчи ќе ги напуштат, сепак мислам дека без поголеми проблеми ќе се прошетаат во лигата...
Солиден во Америка во Европа го нема. Веќе играше за некој од шпанскиве екипи, мислам дека беше Мајорка. Нема да се снајди.
--- надополнето: 11 август 2012 во 02:53 ---
Saber Rider А да те потсетам, утре играме со вас :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 02:54 ---
т.с денес :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
Солиден во Америка во Европа го нема. Веќе играше за некој од шпанскиве екипи, мислам дека беше Мајорка. Нема да се снајди.
--- надополнето: 11 август 2012 во 02:53 ---
Saber Rider А да те потсетам, утре играме со вас :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 02:54 ---
т.с денес :icon_lol:
Катастрофа е Депортиво засега, мада доста комбинирме на пријателскиве. Резултатите досега се трагедија и искрено не ми влеваат никаква надеж за опстанок...
Со губењето на Колото и Гвардадо како да загубивме 95% од тимот...

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Катастрофа е Депортиво засега, мада доста комбинирме на пријателскиве. Резултатите досега се трагедија и искрено не ми влеваат никаква надеж за опстанок...
Со губењето на Колото и Гвардадо како да загубивме 95% од тимот...
Можеше да ви донеси 6-7 милиончиња ко на шала, добар е...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
still better than Busquets.... :D

али незнам како „ла Гравесиња“ сеуште ја немаат ставено како финта у ПЕС... :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Само Билбао - Бетис ќе го пренесуваат директно на СпортКлуб +, натпреварите на Реал и Барса и неколку останати натпревари ќе ги пренесуваат на СК Прајм. Имате тука целосен распоред:
http://www.sportklub.info/programska-sema

Не сум во тек, има нешто најави овој СК Прајм да биде пуштен и кај нас ? Ај за сеа во америкава ќе се снаоѓаме некако со стримови, али битно ми е кога ќе се вратам во Македонија да можам на раат да си ги гледам натпреварите на Реал, ваљда нема цела сезона да се мачиме со стримови.. Ќе ја бараме Алфа како што ми изгледа.. :unsure:

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Само Билбао - Бетис ќе го пренесуваат директно на СпортКлуб +, натпреварите на Реал и Барса и неколку останати натпревари ќе ги пренесуваат на СК Прајм. Имате тука целосен распоред:
http://www.sportklub.info/programska-sema

Не сум во тек, има нешто најави овој СК Прајм да биде пуштен и кај нас ? Ај за сеа во америкава ќе се снаоѓаме некако со стримови, али битно ми е кога ќе се вратам во Македонија да можам на раат да си ги гледам натпреварите на Реал, ваљда нема цела сезона да се мачиме со стримови.. Ќе ја бараме Алфа како што ми изгледа.. :unsure:
Глупости. И обие СпортКлуб ќе не дупат. Предност ќе имаат екипите како Стоук, Евертон, Фулам, ќе има Руско првенство. А Малага, Атлетико, Севиља, Валенсија кој ги ебе:tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Глупости. И обие СпортКлуб ќе не дупат. Предност ќе имаат екипите како Стоук, Евертон, Фулам, ќе има Руско првенство. А Малага, Атлетико, Севиља, Валенсија кој ги ебе:tapp:
Не знам за Атлетико,Севиља и Валенсија ама знам дека шеиците ги ебат Малага :)

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Не знам за Атлетико,Севиља и Валенсија ама знам дека шеиците ги ебат Малага :)
Веќе се ебени (y) Гетафе, па сега малага, така им треба. Останаја уште Тоулалан и Иско. Сега малага е просечен тим кој ќе се бори за 10-15 позиција. Единствено ми е криво што Атлетико не појде во ЛШ на нивно место. Не фер испаднаја од УЕФА.

Следни за пропаст: ПСЖ. Сити и Анжи ! :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom