Нови игри

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
derp Сакаш да кажеш дека играва се врти за саат ипол? :cautious:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Повелете едно игриче да ви представам .. кој што има стим може преку стим да ја спушти free to play е :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Самошто ја свртев Prototype 2, играта едноставно ве конзумира (гет ит гет ит?).

Баш френдли е и кон нови играчи кои ја немаат свртено кецот, а тука е приказната и за оние кои ја свртеле кецот.
Има фантастична оптимизација за преголемиот open world т.е Њу Јорк. Градот е полн со нескриптирани занимации а доста забавен го направиле и воздушниот простор за оние како мене кои стално беа горе. Мисиите малце здосадуваат, се добива филинг како кецот да го играте all over again ама гејмплејот сето тоа го засенува. Дел од приказната се раскажува на класичниот начин throughout flashbacks, слики и фрагменти од меморијата на тие што ги конзумирате, а дел во стилот на Sin City, црни cut scenes онака. Топла препорака, мене ми се допадна. Сепак останав да навивам за Alex Mercer. (y)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Самошто ја свртев Prototype 2, играта едноставно ве конзумира (гет ит гет ит?).

Баш френдли е и кон нови играчи кои ја немаат свртено кецот, а тука е приказната и за оние кои ја свртеле кецот.
Има фантастична оптимизација за преголемиот open world т.е Њу Јорк. Градот е полн со нескриптирани занимации а доста забавен го направиле и воздушниот простор за оние како мене кои стално беа горе. Мисиите малце здосадуваат, се добива филинг како кецот да го играте all over again ама гејмплејот сето тоа го засенува. Дел од приказната се раскажува на класичниот начин throughout flashbacks, слики и фрагменти од меморијата на тие што ги конзумирате, а дел во стилот на Sin City, црни cut scenes онака. Топла препорака, мене ми се допадна. Сепак останав да навивам за Alex Mercer. (y)
Само што ја завршив 100% на 20 левел, со сите Platinum медали :)
Можно е да има уште од приказнава во иднина, така некако заврши.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom