Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не не ме сфакај грешка несакам да провоцирам но реално судијата го реши овој натпревар... Не реков дека е наместена но дека ви помогна многу тоа треба да го признаеш... Прво сомнителен пенал, потоа безвеза црвен на Пандев па се на се и црвен картон на Цунига кој реално и го заслужи, но имаше и недосуден фаулт врз него пред тоа...
Па судијата кога не знае да свири што се криви Јуве?да судеше добро немаше да има полемики и никој не го тера да суди за Јуве.. а Јуве игра без Конте кој е суспендиран пред оваа утакмица така да..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Не провоцирам те прашувам... Дали црвениот на Пандев беше оправдан, Дали пред црвениот на Зунига немаше фаулт врз него и дали пеналот за Јуве беше чист т.е. не беше сомнителен??? Јас ни сакам да серам за Јуве ни ништо. Тоа е реалноста а ако тебе реалноста те боли тоа мене не ме занима поздрав и уште еднаш честитки за трофејот...
Пеналот беше чист. Убаво го собраа Вучко. За Пандев можеме да нагаѓаме, се до оној момент во кој не каже што точно рекол. Ситуацијата кај Зунига е следна: Ако имало фаул врз него и не бил досуден(не ја видов таа ситуација), никој не го тераше него да влага одма после тоа одмазнички. Ако тој направеше „тактички“ фаул, односно само да прекине акцијата на Јуве, тој немаше ни опомена да добие(Не ме сваќај погрешно за ова со ЗУнига, во случај да помислиш дека го оправдувам вториот жолт).

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Колку што прочитав на повеќе места Пандев опцул а можеше да се види дека режисерот ја повтори снимката неколку пати како Пандев нешто кажува...не се знае точно што кажал ќе видиме по натпреваров преку изјавите...Зунига да мислам дека беше фаулиран претходно што не треба да значи дека по недосудениот фаул треба да се тепа по теренот секогаш имало и ќе има недосудени фаули...пеналот не го видов можеби си во право а можеби и не...никој сеуште јасно не ја знае реалноста така да нема што да ме боли...секој со своите факти докази и видувања...фала на честитките...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Пеналот беше чист. Убаво го собраа Вучко. За Пандев можеме да нагаѓаме, се до оној момент во кој не каже што точно рекол. Ситуацијата кај Зунига е следна: Ако имало фаул врз него и не бил досуден(не ја видов таа ситуација), никој не го тераше него да влага одма после тоа одмазнички. Ако тој направеше „тактички“ фаул, односно само да прекине акцијата на Јуве, тој немаше ни опомена да добие(Не ме сваќај погрешно за ова со ЗУнига, во случај да помислиш дека го оправдувам вториот жолт).
Не јас за Зунига реков дека му беше заслужен вториот жолт, но пред тоа имаше фаулт врз Зунига а еве и Азамоа рече колку што успеав да го разберам дека за Пандев ни тој незнае зошто е црвениот тоа е реалноста, а за пеналот беше во најмала рака сомнителен...Така да не провоцирам само сум реален судијата го заеба натпреварот. Убав натпревар додека судијата не стапи на сцена...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Дечки не се замарајте со пациенти, недораснати деца што добиле компјутер во рака. Не паѓајте на ефтини провокации.

Заслужена победа со не така сјајна игра. Наполи може да го сисаат зашто изиграваат некои ванаби ѕвезди и каубојци, па кога им здрвеа 2 заслужени црвени, педерчето Мацари се налути и си замина во соблекувална. Исто како децата плачковци на маало шо не прифаќаат пораз :)

Добро отворање на сезоната, за подигање на моралот после сите глупости со Конте.

Haters gonna hate, winners gonna win..... FORZA JUVE!!!!

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Енрико Варриале односи оно што је рекао је Горан Пандев управо вратио из свлачионице: "Ја сам ништа, само сам рекао да је био офсајд"

Varriale rivela: "Ecco cosa ha detto Pandev al guardialinee"

Il macedone è estato espulso con rosso diretto

11.08.2012 15:56 di Bruno Galvan
Enrico Varriale riferisce ciò che ha detto Goran Pandev appena rientrato dagli spogliatoi: 'Non ho fatto nulla, ho detto solo che era fuorigioco'
http://www.calcionapoli24.it/?action=read&idnotizia=74864
--- надополнето: 11 август 2012 во 16:53 ---
Дечки не се замарајте со пациенти, недораснати деца што добиле компјутер во рака. Не паѓајте на ефтини провокации.

Заслужена победа со не така сјајна игра. Наполи може да го сисаат зашто изиграваат некои ванаби ѕвезди и каубојци, па кога им здрвеа 2 заслужени црвени, педерчето Мацари се налути и си замина во соблекувална. Исто како децата плачковци на маало шо не прифаќаат пораз :)

Добро отворање на сезоната, за подигање на моралот после сите глупости со Конте.

Haters gonna hate, winners gonna win..... FORZA JUVE!!!!
Јас не провоцирам друже, второ дали сум недораснат тоа е мој проблем, а компјутер сигурно имам пред тебе. Тоа е форум и овде се дискутира. Никого не навредив ниту пак имав намера да провоцирам, ниту пак го мразам или ХЕЈТАМ Јувентус ниту пак имам нешто против нив. За првиот картон и Азамоа рече дека незнае зошто е, а ти од Македонија тврдиш дека е заслужен... Бравос за тебе. И за крај најкултурно ви го честитав трофејот што сакаш уште поздрав

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
јас не знам шо се замарате на онаја темата за серија А. Ко ќе видите друг пат пост од vody или j.zanetti сетете се на ова правило
dont-feed-the-troll-1316286463763399354.jpeg

off topic,се гледа дека уште не се влезени во форма после одмориве,то би требало да се среди со почетоко на првенството. И нека се опорави побрзо Кјелини пошто со онај Лусио ништо не прајме. Убо си вели поговорката - "Од Интер пес да ти даваат да не земаш", ние играч зедовме :tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
Ај сеа нека стајт некој голојте, пошо третиот и четвртиот не ги видов:icon_mrgr:

Иначе сосем заслужена победа, ќе газиме сезонава.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Енрико Варриале односи оно што је рекао је Горан Пандев управо вратио из свлачионице: "Ја сам ништа, само сам рекао да је био офсајд"

Varriale rivela: "Ecco cosa ha detto Pandev al guardialinee"

Il macedone è estato espulso con rosso diretto

11.08.2012 15:56 di Bruno Galvan

Enrico Varriale riferisce ciò che ha detto Goran Pandev appena rientrato dagli spogliatoi: 'Non ho fatto nulla, ho detto solo che era fuorigioco'
http://www.calcionapoli24.it/?action=read&idnotizia=74864--- надополнето: 11 август 2012 во 16:53 ---

Јас не провоцирам друже, второ дали сум недораснат тоа е мој проблем, а компјутер сигурно имам пред тебе. Тоа е форум и овде се дискутира. Никого не навредив ниту пак имав намера да провоцирам, ниту пак го мразам или ХЕЈТАМ Јувентус ниту пак имам нешто против нив. За првиот картон и Азамоа рече дека незнае зошто е, а ти од Македонија тврдиш дека е заслужен... Бравос за тебе. И за крај најкултурно ви го честитав трофејот што сакаш уште поздрав

Не реков дека ти си провокаторот, ако се пронаоѓаш во профилот на луѓе што го опишав не е мој проблем. Ако си за квалитетна дискусија, таквите се секогаш добредојдени

Kajgana Shop

На врв Bottom