Фан Клуб: Јувентус

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Мене ме интересира зошто беше исклучен Пандев??? Дали некој виде зошто?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
На здравје нека е! Автогол.....

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Значи имало жолт,па не е првпат за приговор да се добива жолт така?
ET
Juventus [4 - 2] Napoli
27' [0 - 1] É. Cavani
37' [1 - 1] K. Asamoah
41' [1 - 2] G. Pandev
74' [2 - 2] A. Vidal (pen.)
85' G. Pandev
90' J.C. Zuniga
97' [3 - 2] C. Maggio (o.g.)

Кај гледаш жолт картон за Пандев? Директен црвен за приговор кажете му фала на судијата за оваа титула реално...

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=italy_supercup&game=615288

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Не немаше директен црвен за приговор смешки...
За обичен приговор никој не дава црвен картон ама за пцовки или недолични гестикулации кон судиите директ црвен колку што видов најверојатно нешто го опцу линискиот..коментар во живо на резултати "Goran Pandev (Napoli) se nesportski ponašao na stadionu ''Nacionalni''. Paolo Silvio Mazzoleni nije imao drugog izbora nego da mu pokaže crveni karton!"...ајде 4-2...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
За обичен приговор никој не дава црвен картон ама за пцовки или недолични гестикулации кон судиите директ црвен колку што видов најверојатно нешто го опцу линискиот..коментар во живо на резултати "Goran Pandev (Napoli) se nesportski ponašao na stadionu ''Nacionalni''. Paolo Silvio Mazzoleni nije imao drugog izbora nego da mu pokaže crveni karton!"...ајде 4-2...
Го прашал линискиот, "И ова ли се суди"?
неофицијално - Pandev must have been sent off for asking, "Where's Conte?"
Цитирано од Занети од Горан Пандев... За тоа ли се дава црвен??

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ET
Juventus [4 - 2] Napoli
27' [0 - 1] É. Cavani
37' [1 - 1] K. Asamoah
41' [1 - 2] G. Pandev
74' [2 - 2] A. Vidal (pen.)
85' G. Pandev
90' J.C. Zuniga
97' [3 - 2] C. Maggio (o.g.)

Кај гледаш жолт картон за Пандев? Директен црвен за приговор кажете му фала на судијата за оваа титула реално...

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=italy_supercup&game=615288
Никој не го тера да суди за Јуве,што одма е наместена ако згрешил во корист на Јуве?

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Никој не го тера да суди за Јуве,што одма е наместена ако згрешил во корист на Јуве?
Не не ме сфакај грешка несакам да провоцирам но реално судијата го реши овој натпревар... Не реков дека е наместена но дека ви помогна многу тоа треба да го признаеш... Прво сомнителен пенал, потоа безвеза црвен на Пандев па се на се и црвен картон на Цунига кој реално и го заслужи, но имаше и недосуден фаулт врз него пред тоа...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Сите едвај чекаат да се случат вакви моменти и да можат да серат по Јуве така да не ме чудат ваквите небулозни работи што ги пишувате...неофицијално Ван Перси беше во Јуве па не отиде со тоа ако сакаш да да се докажуваш незнам до кај ќе стигнеш...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Сите едвај чекаат да се случат вакви моменти и да можат да серат по Јуве така да не ме чудат ваквите небулозни работи што ги пишувате...неофицијално Ван Перси беше во Јуве па не отиде со тоа ако сакаш да да се докажуваш незнам до кај ќе стигнеш...
Не провоцирам те прашувам... Дали црвениот на Пандев беше оправдан, Дали пред црвениот на Зунига немаше фаулт врз него и дали пеналот за Јуве беше чист т.е. не беше сомнителен??? Јас ни сакам да серам за Јуве ни ништо. Тоа е реалноста а ако тебе реалноста те боли тоа мене не ме занима поздрав и уште еднаш честитки за трофејот...

Kajgana Shop

На врв Bottom