A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Работи само YouTube, Google... и Кајгана отвора. За други страни вика "Connection Interrupted

The connection to the server was reset while the page was loading.

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again. "

Шо е работава?? :cautious:

Мене и официјалната на Манчестер ми ја отвора без проблем. Македонци станаа попладнево акционери и одма magic.

до мене е, јас сум баксузот, денеска дојдоа од близу да ми монтираат, први 3 саати ТОП, 12-13 брзина, шерувам на фб се курчам, и ОП, пресврт... океј брзина си остана иста, али како за прв ден, лош впечаток ќе ми остават...

морам сеуште да мењам кабел и т-хоме да го користам, додека сеуште го има и него, добро е...

а сега идам да се позанимавам со даљинското

Сега се среди се! Акнете со глава во тастатура, за не ги урочиме..:LOL:

Шо и е филмот на овие цела недела
Се зафркаваат ли со корисниците..ту има -ту нема ...........ту нешто отворе- ту скоро се не отворе
ццццц понеозбилни луѓе немам видено :mad:

Еве го се среди....Све отвара. Пишете бе што не пишете коа ќе се среди нетот него само да се вреѓа нешто :D
2112928468.png

Јас знам што им е. Расипани им се линковите и тоа што го добиваме е back-up линк кој го чуваат за вакви работи. Ова од вработен на Близу ми е. :D

Имате пак проблеми утрово?!

како да видам колку интернет трошам месечно?

иначе до сеа не ми праел проблеми интернетов ПУ ПУ..сеа деновиве нешо ќе се успори па ќе падне на кратко..али не е страшно..даунлоад ми е со 1.3mb (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom