A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
како да видам колку интернет трошам месечно?

иначе до сеа не ми праел проблеми интернетов ПУ ПУ..сеа деновиве нешо ќе се успори па ќе падне на кратко..али не е страшно..даунлоад ми е со 1.3mb (y)

https://clients.cabletel.com.mk/clients/index.php

Username и password се бројот што си го оставил за контакт. Ако не e тој, јави им се и ќе ти ги кажат username-от и password-от. :)

Јас знам што им е. Расипани им се линковите и тоа што го добиваме е back-up линк кој го чуваат за вакви работи. Ова од вработен на Близу ми е. :D

Ај прашај го истиот зошто толку ни ги намалија брзините, нели порано: имаш нет од 8мбпс симнуваш со 40мбпс :D заради повеќе корисници или?

Исто така, ако можеш да го прашаш да ти даде кратка информација или ЛИНК како работи нетот во ЛАН зоните (за docsis ми е јасно) :D

да не го урочам добар е малце чат пат се случува да залагува ама не е ништо сериозно :)

2123797462.png

(y)

Што е работава со Близу еве утре(недела) ќе ми дојдат екипата на Близу да ме вклучи интернет за 20Мбс и сега читам по постови дека паѓа нетот и нервози ,мајку-шајки и се останато :(
Инаку прв пат користам близу и живеам нас:11 октомври. (кисела вода)

шо е ова навечер цело време заебава, на диабло имам по 250мс наместо нормалните 70-90, и често ми искача тајмд аут..од 7 па натака заебава вака.

Мислам дека обично тие што имаат проблеми со близу читаат и пишуваат на темава. Тие што немаат не се замараат... :)
Јас еве 1 месец сум кај нив и многу сум задоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom