Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Со среќа нека му е и едно големо YOU'LL NEVER WALK ALONE за Крег Белами. Ваквите играчи се оние кои имаат најголема почит од фановите на Ливерпул, оние кои секогаш ќе бидат добредојдени на Енфилд, поздравени од публиката и сметани за големи играчи во клубот. Имам чувство дека тука не е крајот помеѓу Белами и Ливерпул, дека еден ден ќе се врати кај нас како тренер или нешто слично. Во Чемпионшип сезонава ќе дадам поддршка на Кардиф, момците кои и онака не измачија во КК финалето, сакам да ги видам во Премиер Лига следната сезона со Крег Белами на чело :)

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Со почетокот на новата сезона, повторно се активира и македонскиот фан-клуб на Ливерпул! Како и минатата, така и оваа сезона, фан-клубот ќе организира заедничко гледање на натпреварите на Ливерпул и ќе ги 'опреми' своите членови со навивачки реквизити. Членаринта за оваа сезона изнесува 500 денари, кои се уплаќаат на сметката на фан-клубот (со податоци како на сликата). Секој член со уплатената ч
ленарина добива членска картичка, маичка и привезок со логото на фан-клубот. Важно е да се напоменат две работи. Прво, маичките и привезоците ќе им бидат достапни исклучиво на членовите на фан-клубот и нема да бидат пуштени во комерцијална продажба, и второ, за сите оние кои минатата година членуваа во фан клубот, а ќе ја продолжат својата верност и годинава, следуваат специјални подароци. Уплатата на членарината се врши до 10 септември, а предавањето на маичките, картичките и привезоците ќе биде извршено 10ина дена после завршувањето на рокот за уплата. YNWA!
Ние шо не сме од Скопје, ќе можи реквизитите да ни бидат испратени по пошта или карго и кај треба да се приложи уплтницата со извршената уплата?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ние шо не сме од Скопје, ќе можи реквизитите да ни бидат испратени по пошта или карго и кај треба да се приложи уплтницата со извршената уплата?
Карко нема да може, зошто ќе треба да го наплатиме многу...а не сме профитно, не ни е тоа целта, па да можеме да одвоиме плус пари за тоа. Е сега, минатата година најчесто го правевме тоа преку ваши луѓе...што студираат во Скопје, работат тука...па кога можеа им ги дававме...или па преку наши некои, што живеат во градови надвор од Скопје. Кажи ми од кој град си...може и по комбе или бус од Градска Автобуска во Скопје да ти го пратам. Кажи ми од кој град си?

За уплатницата, ќе ја сликаш и ќе ми ја пратиш сликата, тоа е најмал проблем. Ги гледаме ние и на извод уплатите. Само битно е стално на уплатницата да има ваше име и презиме за да можеме да ја препознаеме секоја уплата.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Карко нема да може, зошто ќе треба да го наплатиме многу...а не сме профитно, не ни е тоа целта, па да можеме да одвоиме плус пари за тоа. Е сега, минатата година најчесто го правевме тоа преку ваши луѓе...што студираат во Скопје, работат тука...па кога можеа им ги дававме...или па преку наши некои, што живеат во градови надвор од Скопје. Кажи ми од кој град си...може и по комбе или бус од Градска Автобуска во Скопје да ти го пратам. Кажи ми од кој град си?

За уплатницата, ќе ја сликаш и ќе ми ја пратиш сликата, тоа е најмал проблем. Ги гледаме ние и на извод уплатите. Само битно е стално на уплатницата да има ваше име и презиме за да можеме да ја препознаеме секоја уплата.
Преку карго е многу ефтино, ти само да го пуштиш по карго јас ќе го платам, во еден правец за ситни работи не земат поќе од 80 денари. Од Битола сум инаку и имав скоро земано пратка по карго од Скопје. Небитно, ќе напрајме некако, ќе уплатам во најскоро време.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Преку карго е многу ефтино, ти само да го пуштиш по карго јас ќе го платам, во еден правец за ситни работи не земат поќе од 80 денари. Од Битола сум инаку и имав скоро земано пратка по карго од Скопје. Небитно, ќе напрајме некако, ќе уплатам во најскоро време.
Штом викаш дека е ефтино, не е проблем...плус, имаме неколку членови од БТ...така да, може и преку нив да си ја добиеш нарачката. Како и да е, ќе се договориме накнадно за тоа.
--- надополнето: 10 август 2012 во 20:49 ---
Ален е наш....број 24. Па, со среќа и YNWA.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Ајде сега веке ја гледам средината ! Ален-Џерард-Лукас .... Шелви на позајмица и Спиринг , Адам нека остане за резерва..

Ајде уште едно крило , Даунинг да има конкуренција малце...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Нека ни е со среќа, имам чувство дека овој играч позитивно ќе влијае на тимот...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ајде сега веке ја гледам средината ! Ален-Џерард-Лукас .... Шелви на позајмица и Спиринг , Адам нека остане за резерва..

Сепак би рекол, Шелви да остане а Адам да се продаде :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Спиро дефинитивно нема да иде на позјамица. Никој, ама баш никој би немал голема корист од тоа. Има мала плата, не е некој шо бара цело време да игра, сака да се бори за место, ќе си остане како бекап играч кој ќе игра против ептен слаби екипи у купови и у случај да загусти. По ова шо го прикажа и Шелви и он не верувам да иде негде.

Инаку добредојде на Ален. Сега ќе видиме каква е замислата на Роџерс, дали ќе ги ротира Ален и Лукас или двајцата ќе му бидат прва постава. Сепак мислам дека ќе биде ротација, па ќе гледаме некои комбинации од Џерард, Шелви, Лукас; Џерард, Хендо, Ален; Хендо, Шелви, Ален; Хендо, Шелви Лукас... Адам и Спиро очекувам да бидат чувани како резерви. Доколку го донесеме Демпси очекувам Адам да си замине бидејќи едноставно нема да има место за него, поготово со Сусо кој едвај чека шанса за прв тим...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Инаку добредојде на Ален. Сега ќе видиме каква е замислата на Роџерс, дали ќе ги ротира Ален и Лукас или двајцата ќе му бидат прва постава. Сепак мислам дека ќе биде ротација, па ќе гледаме некои комбинации од Џерард, Шелви, Лукас; Џерард, Хендо, Ален; Хендо, Шелви, Ален; Хендо, Шелви Лукас... Адам и Спиро очекувам да бидат чувани како резерви.
Јас пак, напротив, мислам дека Lucas, Allen и Gerrard ќе бидат загарантирана прва постава доколку се сите здрави, додека Shelvey, Henderson, Adam (ако остане) ќе бидат замените. Lucas ќе си остане како претходната сезона последен играч за врска, додека Gerrard ќе игра позади напаѓачите, Allen ќе биде врската/конекцијата помеѓу нив... И Lucas и Allen се страшно добри во пресинг игра, нешто што Hendo, Shelvey и Adam го немаат во себе (добро можеби Hendo). Доколку Lucas не игра очекувам на негово место да игра Allen додека на местото на Allen очекувам да игра Henderson/Adam. Shelvey би бил природна замена на Steve G. Spearo очекувам годинава да не игра многу.

P.S. Мислам дека трансферот на Allen може позитивно да влијае на Henderson, односно да оттргне дел од притисок врз Hendo.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.718
Поени од реакции
11.981
Еден ден ме нема и се случиле 500 срања :coffee:
Утакмицата не ја гледав а сме тепале 3-0 и тоа со наводно добра игра. Белами си заминал, Ален конечно дојде, Моура во ПСЖ, Конте суспендиран, Хауард во Лејкерс.......само еден ебан ден ме немаше бе :нинџ: Утре ќе се произјаснам подобро. Добредојде за Ален. Жал ми е за Белами!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Еден ден ме нема и се случиле 500 срања :coffee:
Утакмицата не ја гледав а сме тепале 3-0 и тоа со наводно добра игра. Белами си заминал, Ален конечно дојде, Моура во ПСЖ, Конте суспендиран, Хауард во Лејкерс.......само еден ебан ден ме немаше бе :нинџ: Утре ќе се произјаснам подобро. Добредојде за Ален. Жал ми е за Белами!
Епа дај нека те нема уште некој ден жити се... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom