- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
интелегенција -24
eve uste eden slucaj posle toj so sanchez eve kako gi uci noviot trener ..probat sega na prijatelskite pa posle ke idat na ova karta so nas
Ми гади од него
интелегенција -24
eve uste eden slucaj posle toj so sanchez eve kako gi uci noviot trener ..probat sega na prijatelskite pa posle ke idat na ova karta so nas
Не бе слушај ги другиве бил многу интелигентен... такви ги бараат во барса АКТЕРИ ... јас си мислев од Санчез ништо не ке биде али кога го видов како глуми си реков затоа го барале овие !интелегенција -24
Ми гади од него
Па цело време Бускетс ова Бускетс она.. -.-Ја запна со тој Бускетс
Моментот кога Кедира се појави со слушалкитеТотенхем побарале итен состанок ...
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:52 ---
Кедира растура англиски .Тотенхем побарале итен состанок ...
--- надополнето: 10 август 2012 во 14:52 ---
Ако не дојде до понеделник, значи ич нема ни да доаѓа. А и незнам стварно нашиве зашто нејќат да дадат 10 милиони плус, ако Тотенхем наводно барале 40 милиони. Чим за Коентрао дадоа 30, зашто за Модрич да не дадат 40, може не вреди толку, али во споредба со Коентрао стварно вреди 40. Башка тие 10 милиони што ќе ги дадат плус, може да ги вратат со продажбата на Сахин (ако евентуално си отиде).Тотенхем побарале итен состанок ...
А кој би бил друг класа играч млад и перспективен подобро решение од витсел ?Сахин у секое време може да го дадат за 20-25 милки. Иначе Тотенхем бараат 40 милиони фунти, или 50 милиони евра, 20 повеќе од она што го дадовме за Коентрао. Кога веќе е јасно дека Сахин ќе има иста сезона ко ланската поарно да го шибнат и да ги дадат тие пари за Модриќ или кој и да било друг класа играч, САМО НЕ ЕБЕНИОТ ВИТСЕЛ.
Витсел и класаА кој би бил друг класа играч млад и перспективен подобро решение од витсел ?
А Модрич вреди 50м колку што бараат ?Сте запнале Витсел па Витсел, а две утакмице го немате гледано. Аман бе, зар стварно мислите дека Витсел вреди 30 милиони или колку и да бараат??