Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Па ќе кажеш кој вели така, наместо да ги ставаш сите миленици на миленици во исто купче.
Ок. Мислев се подразбира тоа. Не сте сите исти вие миленици на миленици.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ќе кажеш кој вели така, наместо да ги ставаш сите миленици на миленици во исто купче.
Наидувате ли вие на такви коментари, и како реагирате ?
Druze,pazi se od takvi luge i nemoj samo radi tvojata gordost i inaet kuceto na kraj da go krka stapot,za nedaj boze go otrue,takvi cobani izbegavaj koga imas ljubimec.Како не!!!!
И кога ќе почне да ми држи лекции во стилот луѓе немаат пари за леб да јадат а види го ти него дава по толку пари за едно обична џукела.Дури и математики ми правел колку давам за храна и друго.Еднаш се имаа собрано кај него во двор комшии онака на разговор и уз тоа си се размезиле малце ракија,салата кобасици и јас на поминување на улица ме допира еден од комшиите за да ме праша нешто а јас бев со кучето и застанавме на самата ограда и си правиме муабет и ми иде овој и ми вика не по име него еј дечко ај ако сакаш тргнисе со таа џукела сосмрдена го расипуваш амбиентот овде.Одпрвин не му обратив внимание мислејќи дека е пијан ама човеков упорен излага од дворов и ме гура на мојата страна од дворот.Е како ме изнервирал тогаш.Сум го пуштил кучево цела ноќ во двор да лае.Утредента етего на врата се расправа со дедоми демек не спиел цела ноќ од кучево.Дедоми без да знае уште му се извинува му вика абе се отворила вратата од куќата и излегло.Му кажувам ја за претходниот ден што се случило и он зеде уште купи уште едно и сеа секоја вечер за инает ги пушта во двор да лаат.И така нема ден да не се видиме а да не се зафатиме и да почнат да се караат со дедо ми.
Ако го отруе знаеш кој е бар во такви ситуации.Druze,pazi se od takvi luge i nemoj samo radi tvojata gordost i inaet kuceto na kraj da go krka stapot,za nedaj boze go otrue,takvi cobani izbegavaj koga imas ljubimec.
Druze,pazi se od takvi luge i nemoj samo radi tvojata gordost i inaet kuceto na kraj da go krka stapot,za nedaj boze go otrue,takvi cobani izbegavaj koga imas ljubimec.
Таков би требало да биде осуден за убиство.Имаше една дешавка кај мене позади зграда беа собрани две или три кучиња улични (кастрирани со менѓушка) и лаеа. И еден ретардиран идиот си излезе и зошто кучињава му сметале човеков фино лепо зема едното куче го упука на лице место. Да, со пиштол. И тоа греотка се мачеше и цвилеше. Пријавивме на една служба за животни, дојдоа ама додека стигнат кучето умре.
И на ваквите што би им направиле вие?
Кај нас и да го пријавиш, ништо нема да се деси, нит ќе му судат ни ништо.Таков би требало да биде осуден за убиство.
Шо има врска?Плус мачките ја чистат негативната енергија од домот!Да чуваш куче да те разберам, ама мачор![]()