Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
Во купот ќе играме против Руфеја во Брвеница :D
И сега ако им се скапи и сезонскиве значи сварно сме куртонска нација ,да ти дојде карта 25 ден и да викаш дека е скапо тоа,и дека се многу пари за да ги дадеш за клубот што навиваш е срамота поубаво ич нека не кажуваат таквите дека и навиваат за тој клуб и да видиме сега колку ќе зивадат сезонски билети ако има помалку од 3 000(мада и ова е срамота) ќе биде катастрофа.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Во купот ќе играме против Руфеја во Брвеница :D
И сега ако им се скапи и сезонскиве значи сварно сме куртонска нација ,да ти дојде карта 25 ден и да викаш дека е скапо тоа,и дека се многу пари за да ги дадеш за клубот што навиваш е срамота поубаво ич нека не кажуваат таквите дека и навиваат за тој клуб и да видиме сега колку ќе зивадат сезонски билети ако има помалку од 3 000(мада и ова е срамота) ќе биде катастрофа.
Зававно ке биде :vozbud: Едвај чекам недела да дојде иако уште немозам да проболам да го преболам она со бате:facepalm:

Туку да си прашам ја дали ке пиеме пред утакмица? :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
Зававно ке биде :vozbud: Едвај чекам недела да дојде иако уште немозам да проболам да го преболам она со бате:facepalm:

Туку да си прашам ја дали ке пиеме пред утакмица? :D
Па за ова не треба да прашуваш многу јасно, ама сега лимонада ќе пиеме :pos:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Инаку преѓи бев во орка и побарав дрес од Вардар и продавачот ми вели вака, цитирам:
-„Еее не сме веќе ние спонзори, адидас се“.
И му велам:„ Абе како со Бате носеа ваша опрема!“
И тој ми вика:„Да де ама ние имаме договор до септември.Сите дресови шо ги имавме тука се вратени во Скопје и однесени во Грција.“

И така.А зошто ли се однесени во Гр.?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Инаку преѓи бев во орка и побарав дрес од Вардар и продавачот ми вели вака, цитирам:
-„Еее не сме веќе ние спонзори, адидас се“.
И му велам:„ Абе како со Бате носеа ваша опрема!“
И тој ми вика:„Да де ама ние имаме договор до септември.Сите дресови шо ги имавме тука се вратени во Скопје и однесени во Грција.

И така.А зошто ли се однесени во Гр.?
Вратени во Скопје и однесени во Грција, не ти ја сфаќам реченицава... И некако ми е чудно како баш продавачот знаел дека Орка не е повеќе спонзор. Инаку сигурно дресевите се однесени во Грција да се ребрендираат, од Li-Ning во Adidas :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не ми е за верување ова. Не е логично до септември да им е договорот, што првите неколку кола со едни дресови ќе играат, после со други а ? :/

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Вратени во Скопје и однесени во Грција, не ти ја сфаќам реченицава... И некако ми е чудно како баш продавачот знаел дека Орка не е повеќе спонзор. Инаку сигурно дресевите се однесени во Грција да се ребрендираат, од Li-Ning во Adidas :pos:
Незнам што е толку комлицирано па да не се сфати?Јас кажав што ми рече тој.Го цитирав!
А тоа колку знае тој, не знам!
Стварно сте ми смешни, напишав нешто што го чув и сакав да проверам дали е точно тоа, а не да се правите „паметни“!
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:27 ---
Не ми е за верување ова. Не е логично до септември да им е договорот, што првите неколку кола со едни дресови ќе играат, после со други а ? :/
И јас истото си го помислив.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Незнам што е толку комлицирано па да не се сфати?Јас кажав што ми рече тој.Го цитирав!
А тоа колку знае тој, не знам!
Стварно сте ми смешни, напишав нешто што го чув и сакав да проверам дали е точно тоа, а не да се правите „паметни“!
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:27 ---

И јас истото си го помислив.
Нека каже човекот од Управа. Од кај би знаеле ние. Иако сево ова не ми е за верување...

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Луѓе Радлер е за трезнење бе :icon_lol: Кога ќе те фати малце , земи си Радлер да се освежиш да те види господ :D

Kajgana Shop

На врв Bottom