Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Јас заработувам причилично добро, од 5 до 20 долари од член, еве ви линк регистрирајте се, и ако сте заинтересирани и вие пратете ми пп ке ви објаснам што како е :)
До сега имам окулу 100-150 долари, а 30-тина дена..зависи колку членови ке регистрираш.
--- надополнето: 27 јули 2012 во 04:38 ---
Се прават пари од реклами на веб страни? Освен АдСенс има други сајтови со реклами? (адсенс бара веб сајтот да е на англиски ако не се лажам).
Да ако има пишувано на македонски не ти ги признава, јебига вордпресс има македонска платформа и не ми успева преку вп па морав едно време преку блогер бидеејки тоа е сервис на гугле :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Јас заработувам причилично добро, од 5 до 20 долари од член, еве ви линк регистрирајте се, и ако сте заинтересирани и вие пратете ми пп ке ви објаснам што како е :)
До сега имам окулу 100-150 долари, а 30-тина дена..зависи колку членови ке регистрираш.
--- надополнето: 27 јули 2012 во 04:38 ---

Да ако има пишувано на македонски не ти ги признава, јебига вордпресс има македонска платформа и не ми успева преку вп па морав едно време преку блогер бидеејки тоа е сервис на гугле :)
Брат тоа 000вебхост е скам.Никогаш нема да те исплатат, залудно си трошел време а можеби и пари.Прогуглај ќе ти стани јасно за што ти зборам.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Брат тоа 000вебхост е скам.Никогаш нема да те исплатат, залудно си трошел време а можеби и пари.Прогуглај ќе ти стани јасно за што ти зборам.
Ми имаат исплатено :) Сите мислите така бидеејки рефералите треба да ви бидат активни 30 + 7 дена тест, а не само 30 дена :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ако сака некој да заработи пари онлајн а е нов и незнае како нека ме исконтактира..

Член од
20 декември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
2
добро бе луѓе на ова postloop досега 2пати пробавам и 2пати поради poor grammar ме зејбават а ја се убаво пишувам и точки и запирки и се и шо ме ебат баш.....има некој таму регистрирано :P?
--- надополнето: 9 август 2012 во 12:25 ---
добро бе луѓе на ова postloop досега 2пати пробавам и 2пати поради poor grammar ме зејбават а ја се убаво пишувам и точки и запирки и се и шо ме ебат баш.....има некој таму регистрирано :P?

L

.Lost Angel.

Гостин
ако може помош сакам да отворам акаунт на payz.com е сега кажете ми во која наша банка треба да одам да ми отворат сметка и каква сметка ќе треба да отворам за на payza.com да ја ставам ? и дали можам да повлекувам пари од payza.com? и дали ќе можам да плаќам преку payza.com? :)

И ако може некој да ми каже како можам да заработам на интернет за преку ptc ( преку кликнање на реклами ) имам некој денар и сакам да ги вложам слушнав дека можело да се купи некој си златен акаунт кој ти носи повеќе реклами.... :) читав овде на форумов ама нема некој баш убаво објаснето што како ... :(

1. каде треба да одам да отворам сметка
( каква сметка и која банка )
2. И на која страница треба да се регистрирам на пр. paypal, payza, итн.
3. И дали знаете која страница плаќа вистнски ... :)

Ако има некој некоја идеја за соработка и сл. нека пише пп

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
ако може помош сакам да отворам акаунт на payz.com е сега кажете ми во која наша банка треба да одам да ми отворат сметка и каква сметка ќе треба да отворам за на payza.com да ја ставам ? и дали можам да повлекувам пари од payza.com? и дали ќе можам да плаќам преку payza.com? :)

И ако може некој да ми каже како можам да заработам на интернет за преку ptc ( преку кликнање на реклами ) имам некој денар и сакам да ги вложам слушнав дека можело да се купи некој си златен акаунт кој ти носи повеќе реклами.... :) читав овде на форумов ама нема некој баш убаво објаснето што како ... :(

1. каде треба да одам да отворам сметка
( каква сметка и која банка )
2. И на која страница треба да се регистрирам на пр. paypal, payza, итн.
3. И дали знаете која страница плаќа вистнски ... :)

Ако има некој некоја идеја за соработка и сл. нека пише пп
1. Поднеси барање во Стопанска Банка за ВИСА интернет картичка + за Е-Банкинг.
2. Регистрирајсе на Payza.com.
3. Вистински плаќаат следните:
- Clixsense,
- Cliksia.com,
- Neobux.com,
- Incentria.com,
- admimsy.com
- phd-bux.com,
- Microworkers.com

За подетални информации контактирајме по ПП.

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
А дозволено ли е да се има повеке акаунти на микроворкерс?
Не, редовна контрола прават пред да ти префрлат парите. Барем така правеа кога јас работев низ тој сајт, но не верувам дека попуштиле нешто.
... работев цела година на два акаунти од иста IP и повлекував на еден moneybookers ама пред месец и нешто ме фатија и ми го банираа едниот акаунт ... иначе за контроли прават нон-стоп во последно време, незнам што им стана :vozbud: пред 2-3 години кога почнале не знаеле што е IP сега има многу страшни и тешки рестрикции ... ниту едно proxy не работи - сите ги имаат ставено на blacklist :mad:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Здраво. Листав по странициве и ништо не разбрав. Сакам да заработувам Online. Не ми требаат големи суми. Од 20$-30$ ми е доволно. Каде најмногу се заработува и секако да биде легално?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Здраво. Листав по странициве и ништо не разбрав. Сакам да заработувам Online. Не ми требаат големи суми. Од 20$-30$ ми е доволно. Каде најмногу се заработува и секако да биде легално?
Microworkers.com може на овој сајт да заработуваш 20-30 $ месецот ако работиш секој ден по 1 сат ..

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Microworkers.com може на овој сајт да заработуваш 20-30 $ месецот ако работиш секој ден по 1 сат ..
Брат се регистрирав и како држава ја ставив Македонија и ми вика There are 0 jobs aviable for you. Ќе се упукам :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Брат се регистрирав и како држава ја ставив Македонија и ми вика There are 0 jobs aviable for you. Ќе се упукам :(
Нз зошто така.. кај мене имам едно 30-40 работи ..не сум влезен 2-3 месеци гледам 5$ сум имал :)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Fiverr.com, Fast & Easy

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Креативност немам многу за Fiverr. Направив gig, никој не го купува...
napraj nekoj gig sto ne e napraven ili sto nema tolku konkurencija,na primer ja napraviv gig za prevod od italijanski na angliski i obratno,ova na pocetok koga se registrirav ,fintata e sto ne ni znaev kakva konkurencija imam za ovoj gig,posle koa mi se javija vidov deka uste samo eden ima vakov gig.. zatoa misli nadvod od kutijata:) ali ipak zaebano e treba da imas i sreka..

Kajgana Shop

На врв Bottom