Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Lucas Moura: "If i don't move to Manchester United it is not my fault, Manchester United are not willing to pay my agent £6mil on top of the move but PSG are willing to pay the £6mil top. If I could choose I would choose Manchester United but my agent has directed me a move to PSG, Please do not blame me."

Каков идиот значи... :tapp:
Сака да каже дека е марионета на неговиот агент. :tapp:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Lucas Moura: "If i don't move to Manchester United it is not my fault, Manchester United are not willing to pay my agent £6mil on top of the move but PSG are willing to pay the £6mil top. If I could choose I would choose Manchester United but my agent has directed me a move to PSG, Please do not blame me."

Каде е сега членот што тврдеше дека ова е личен избор на играчот? Агентите ги вртат играчите како што им одговара.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Каде е сега членот што тврдеше дека ова е личен избор на играчот? Агентите ги вртат играчите како што им одговара.
Не знам кој член беше, но не беше со случајот со Лукас, туку со Хазард. Кај него играше улога личниот избор.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Aко било до него ќе играл во Манчестер, ко демек сега во ПСЖ агентот ќе игра. Тој прави трансвер за неговата иднина, не за кешот шо ќе го лапни агентот, сега па сака да ни мачка очи. :D

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Не знам кој член беше, но не беше со случајот со Лукас, туку со Хазард. Кај него играше улога личниот избор.
Зборевме општо за фудбалерите дека многу значајна улога игра агентот. Како што пишав и вчера доколку тој сака неговиот клиент да се пресели во одреден клуб ке му најде 100 "аргументи" за да го убеди да се пресели таму.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Јас бев тој и уште викам дека не може во никаква околност да биде појак зборот на агентот од зборот на играчот, агентот е човек што е вработен од играчот што работи за играчот и може да му ги достави понудите и советува не може да одлучи место него. Лукас ја прифаќа понудата или ја одбива не агентот така да ова изјава воопшто не ми значи ништо со оглед на тоа дека му е некакво оправдување а таму ќе зема над 200.000 евра неделно.

Убаво ќе беше да се доведе бидејќи е голем талент но еве гледаме што се случува ова е втор пат летово да се случи вакво нешто слично откако претходно Хазард вака замина во Челзи, но успесите на Јунајтед ни некогаш зависеле од некој си Лукас или Хазард па нема ни да зависат.

Во врска со Ван Перси, јас претходно реков не ни е приоритет има 29 години и многу повреди позади него, минатата сезона ја одигра перфектно постигна 30+ голови но имаме напаѓачи. Далеку од тоа дека не бил добра опција за нападот но ги имаме Велбек, Руни, Чичарито и плус Бербатов и Македа. Никогаш не сум имал нешто против било кој трансфер на Ферги па така ни сега иако викам дека не е приоритет.

Резервите го освоиле купот откако победиле со 0 - 4, голови постигнале Лоренс, 2 гола постигнал Ларнел Кол и гол исто така постигнал Кинг.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163

Сака да каже...ќе игре само за да стане богат

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ЕЕЕЕЕ кога ќе речам дека да си немаш работа со такви дебили. Дете ко дете, му го има свртено умот и тоа е тоа.
Ееееееј.. не го избрал Јунајтед ради агентот бе. ц ц ц :tapp:
--- надополнето: 9 август 2012 во 12:03 ---
Јас бев тој и уште викам дека не може во никаква околност да биде појак зборот на агентот од зборот на играчот, агентот е човек што е вработен од играчот што работи за играчот и може да му ги достави понудите и советува не може да одлучи место него. Лукас ја прифаќа понудата или ја одбива не агентот така да ова изјава воопшто не ми значи ништо со оглед на тоа дека му е некакво оправдување а таму ќе зема над 200.000 евра неделно.
Да, меѓутоа ако немаш со што да размислиш, нормално дека ќе препуштиш све на агентот. Што разбира дете од 19год.? И тоа во случајов копиљов не е излезен од Бразил. Така се случи со погба, така и со другиов копиљ за во Вест Хем, али ако им е. Подоцна ке разберат што направиле.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Many people said Giggs only had one seaon left in him....in 2008 :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 13:17 ---
Во врска со РВП, Јуве најверојатно ќе го земе Љоренте, што значи само на нас ни останува Робин.. Само читам нешто платата требало да му биде 220,000 неделно, па можело да има некоја заебаницја со Руни.. Не сфатив баш што е финтата.. Демек Руни зимал 160,000 од тимот другите му биле од спонзорите, а нели во новиот договор на Руни пишува дека ќе биде најплатен играч на тимот или така нешто...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
А 4 милиони за агентот на РвП? Нат гона хепен.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ја го бранев Лукас вчера оти отиде во ПСЖ и мислев дека не отиде само за пари но платава му е повисока од таа на РУНИ - 250k па сеа се ми е јасно. А воа изјавава од Лукас за Агентот мислам дека е лажна.

Ако Ликас вреди толку тогаш колку бе вредел денеска Сколс на 24 години? 100 милиона фунти?

А за споредбиве Руни/Лукас. Руни играше во најаката лига на светот и имаше искуство во репрезентацијата а Лукас ја грее клупата и тоа во младинскиот тим.

И може ли некој да прати линк шо покажува дека сме имале иста понуда со Челзи за Хазард? Фергусон во интервју кажува дека Хазард бил претплатен а гледам многу викаат дека ние сме имале иста понуда.

Се вило договорено со нас и Сао Паоло и требало само потпис пред да се умешаат ПСЖ. Чекам одговор од членот Јан Полат и останатите ако имаше такви што викаа дека Боб не бил во право.
Се додека ова не го каже Фергусон нема да верувам(Вчера можеше). Агентот даваше многу изјави дека Лукас сакал да оди само во Манчестер но ако он сакал толку многу да дојде немаше да отиде во друг тим.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тоа е додека ние се ценкавмо за некој милион плус минус арапите дејствуваа,агентот го натерал како да не,он ако нејчел да иде никој жив неможе да го натера,освен парете се разбира.Инаку мене лично не ми е толку криво што не го зедовмо,криво ќе ми биде ако не земемо лев бек,па да се мучимо цела сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А 4 милиони за агентот на РвП? Нат гона хепен.
Ова од гол.ком? :) И да барал 4 милиони нашите се договорени со агентот и РвП, Арсенал е пречката а и разбирливо, не треба да им се лутиме на Арсенал. До негде и оправдано е да бара 4 мил агентот, сепак, зарем малце му имаме дадено ние на Хорхе Мендес?

Kajgana Shop

На врв Bottom