Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе видиме дали Боб бил у право на 1 септември. Не викавте дека тропал глупости кога збореше за Кагава уште во април месец. Можно е и нешто да се случило измеѓу, од кај знаете. Ако има некој највеќе што знае за клубов (нормално, од Фергусон) тоа е тој и многу други новинари ги земаат неговите текстови кога сакаат да пишат нешто за клубов.
--- надополнето: 7 август 2012 во 19:30 ---
И да, Боб пиша уште пред Скај и ББЦ дека САФ го сака ван Перси.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Може не бев во право дека Боб беше од Скај но незнам зошто би му верувал на некој кога Фергусон го пцуеше токму за вакви работи. http://we-are-united.com/2011/08/03/video-sir-alex-tells-bob-cass-to-fk-off/

Ја сум 90% сигурен дека Моура нема да дојде самo незнам дали Фургусон ке му каже to f$$k off again.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ќе видиме дали Боб бил у право на 1 септември. Не викавте дека тропал глупости кога збореше за Кагава уште во април месец. Можно е и нешто да се случило измеѓу, од кај знаете. Ако има некој највеќе што знае за клубов (нормално, од Фергусон) тоа е тој и многу други новинари ги земаат неговите текстови кога сакаат да пишат нешто за клубов.
--- надополнето: 7 август 2012 во 19:30 ---
И да, Боб пиша уште пред Скај и ББЦ дека САФ го сака ван Перси.
Ама изгледа некој глупи фанови го изнервираа Боб вчера и тој пиша Saying no more about Lucas or RVP until one or both deals are done. United bigots wd be pissed off if they went ahead anyway..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може не бев во право дека Боб беше од Скај но незнам зошто би му верувал на некој кога Фергусон го пцуеше токму за вакви работи. http://we-are-united.com/2011/08/03/video-sir-alex-tells-bob-cass-to-fk-off/

Ја сум 90% сигурен дека Моура нема да дојде саме незнам дали Фургусон ке му каже to f$$k off again.
Затоа што Фергусон ги користи медиумите во негова цел, не знам зашто све треба да се објаснува на фан клубов? Ви текнува на тоа - Руни не сака да потпише нов договор, сака да си оди, новинарите му удираат критики на Руни како се понаша како најголем кретен - Руни утредента потпишува нов договор? Ви текнува на тоа Де Геа, кој е овој? Не сум чул за него, недела дена после тоа искача скандалот со Гигс, САФ за да го оттргне вниманието од медиумите си кажа од А до Ш дека го следеле ДДГ 2 години и го виделе новиот Едвин во него.
Има мал милион вакви примери на релација Фергусон - медиуми. Дури и книга е напишана ради тоа.

Од далеку се гледа дека наместено е тоа што му го рече на Боб, ко демек немавме упатено понуда до Снајдер лани? Финтата беше демек САФ лут што некој издал во весник па наместо да демантира ќе му се исфилма на Боб, а всушност сакаше да направи притисок кон Интер. Пак ќе кажам ко да не го знаете која лисица е.
--- надополнето: 7 август 2012 во 19:42 ---
Ама изгледа некој глупи фанови го изнервираа Боб вчера и тој пиша Saying no more about Lucas or RVP until one or both deals are done. United bigots wd be pissed off if they went ahead anyway..
Па дечурлана, што сакаш. Некои работи како еве Твитер стварно треба да се за 18+ личности.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
^ За тоа треба на некои да им се нацрта за да сватат!
А за ова е зборено милион пати и пак истиот муабет се врти..

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Од далеку се гледа дека наместено е тоа што му го рече на Боб, ко демек немавме упатено понуда до Снајдер лани? Финтата беше демек САФ лут што некој издал во весник па наместо да демантира ќе му се исфилма на Боб, а всушност сакаше да направи притисок кон Интер. Пак ќе кажам ко да не го знаете која лисица е..
Не гледам како е наместено кога он изгледа како да ќе се помоча и знаме кога Фергусон се однесува така(со Манчини лани кога ептен е изнервиран). После Гас му кажуваше глупости (дека тоа не го објавиле како што тој го напишал). Ако тоа шо го викаше он е вистина требало да ја напушти работата и да оди во друг медиум а не да дава некој објаснувања.

И незнам шо очекувате од фановите. На каков начин да му се обратат за давање лажна информација(дека Лукас ќе одел на медицински вчера). Тој си го доби тоа што си го заслужи.

И незнам зошто викаш дека ке видиме на 31 дали он бл во право. Он рече дека Лукас ќе оди медицински прегледи вчера и видовме дека тоа не беше точно.

Тој и не треба да кажува ништо повеќе. Он си кажа дека Лукас требало да оди на медицински прегледи вчера а он не беше а денеска од тимот кажуваат дека сеуше нема договор со ниту еден тим. Тоа ти е лажно информирање.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
И незнам зошто викаш дека ке видиме на 31 дали он бл во право. Он рече дека Лукас ќе оди медицински прегледи вчера и видовме дека тоа не беше точно.

Тој и не треба да кажува ништо повеќе. Он си кажа дека Лукас требало да оди на медицински прегледи вчера а он не беше а денеска од тимот кажуваат дека сеуше нема договор со ниту еден тим. Тоа ти е лажно информирање.
zashto si tolku tvrdoglav prifati mislenje..... inace od brazilskata federacija ne go pustija

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не гледам како е наместено кога он изгледа како да ќе се помоча и знаме кога Фергусон се однесува така(со Манчини лани кога ептен е изнервиран). После Гас му кажуваше глупости (дека тоа не го објавиле како што тој го напишал). Ако тоа шо го викаше он е вистина требало да ја напушти работата и да оди во друг медиум а не да дава некој објаснувања.

И незнам шо очекувате од фановите. На каков начин да му се обратат за давање лажна информација(дека Лукас ќе одел на медицински вчера). Тој си го доби тоа што си го заслужи.

Тој кажа дека вчера Лукас ама бразилската федерација не дозволила Лукас да отпатува до Керингтон и наводно после ЛОИ ќе бидат медицинските прегледи. Ќе видеме што ќе се случи по ЛОИ до тогаш само ќе чиатаме некој шпекулации за него.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
zashto si tolku tvrdoglav prifati mislenje..... inace od brazilskata federacija ne go pustija
Ја го прифаќам мислењето и мислам дека Лукас може да дојде но мислам дека договорот е далеку од склучен.

А од бразилската федерација рекоа дека нема барања за медицински прегледи не дека не го пуштаат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ја го прифаќам мислењето и мислам дека Лукас може да дојде но мислам дека договорот е далеку од склучен.

А од бразилската федерација рекоа дека нема барања за медицински прегледи не дека не го пуштаат.
Од каде ти е ова болдираното од некој од твоите бош сајтови? :icon_lol:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Од твојот Скај(се мачев да го најдам 5 минути а можев да ти дадам информација од друг сајт каде шо го пишуеше истото)

http://www1.skysports.com/football/news/11667/7966976/No-Moura-medical-request

The Brazilian Football Federation says no English club has been in contact about trying to sort out a medical for Lucas Moura during the Olympics, while Sao Paulo say they will fight hard to keep him.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Од каде ти е ова болдираното од некој од твоите бош сајтови? :icon_lol:
Гоше, ти ќе зборуваш за бош сајтови? :facepalm:
Ти беше и ќе останеш најголем спамер во фан клубот... :pipi:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гоше, ти ќе зборуваш за бош сајтови? :facepalm:
Ти беше и ќе останеш најголем спамер во фан клубот... :pipi:
Не сум веќе најголем спамер Jan Polat ме наследи јас бев лани кога ги посетував често goal.com, tribalfootball и слични да не ги набројувам сега ама сега само skysport,guardian и telegraf ги читам другите само некој глупи шпекулации пишуваат.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ја сум постирал неколку пати за вакви работи и бев во право дека имаме понуда за Ван Перси и дека Мутињо сака да игра за АВБ. За Лукас не постирам многу оти дури и да пишува дека нешто е црно некој ке најде начин да рече дека е бело. Но не ги гледам медиумите бидејќи се додека договорот не е склучен се е шпекулации а информациите ги глеадам од англиските форуми и од едан другар од Манчестер(заедно играме менањер). Он ми рече воа за Ван Перси но потоа ми се извини и ми кажа дека не е точна информацијата.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ја сум постирал неколку пати за вакви работи и бев во право дека имаме понуда за Ван Перси и дека Мутињо сака да игра за АВБ. За Лукас не постирам многу оти дури и да пишува дека нешто е црно некој ке најде начин да рече дека е бело. Но не ги гледам медиумите бидејќи се додека договорот не е склучен се е шпекулации а информациите ги глеадам од англиските форуми и од едан другар од Манчестер(заедно играме менањер). Он ми рече воа за Ван Перси но потоа ми се извини и ми кажа дека не е точна информацијата.
Абе ок е се зафракавав дека си спамер. Иначе од кој англиски форуми ги гледаш информациите?

Kajgana Shop

На врв Bottom