Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
redcafe и тој официјалниот шо го има на страната на Манчестер. Но вој вториов у последно време се некој нови членови(тролс) има и постојано го критикуваат Фергусон и тоа дека не купува играчи па така поретко одам тука.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
redcafe и тој официјалниот шо го има на страната на Манчестер. Но вој вториов у последно време се некој нови членови(тролс) има и постојано го критикуваат Фергусон и тоа дека не купува играчи па така поретко одам тука.
redcafe е добар форум има добри дискусии и јас ги читам понекогаш.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Редкафе е одличен и лесен е за читање а вој вториот беше добар порано ама многу од старите членови ги банираа(мене ме банираа за тоа шо дискутирав дека Роналдо не е најдобар играч на Манчестер на сите времиња :tapp:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Есиен Фергусон не го сакаше, не дека му избегал. Исто и Тери, мислел дека Рио подобро ќе се вклопи во нашата дефанзива, сакал поподвижни стопери.

http://www.amazon.co.uk/Squeaky-Bum-Time-Wisdom-Ferguson/dp/1845136276

еве ви ја таа книгата за односот на Фергусон према медиумите, кој го интересира нешто повеќе нека ја порача, не е скапа.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
А што ви е проблемот со goal.com уствари? Се зависи од вас колку сте способни да ги ограничите добрите шпекулации од лошите. Кога на некој наслов на goal.com пишува REPORT, не верувајте многу, зашто тоа е некое нагаѓање за да се фалат после дека нивниот медиум бил прв што го погодил трансферот. На пример, јас верувам само во изјави на играч/тренер/агент/сопственик. Значи некој цитиран текст во наводници за кој медиумот не смее да лаже. Па после пак зависи од вас како ќе го сфатите кажаното, зашто самиот медиум може од некои 2 збора да направи БУМ наслов за да биде што повеќе читано. Не е научна фантастика ебаго...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Moura: "I talked to Thiago Silva & Leonardo, they said many good things about the club (PSG), the project they are implementing there."

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Целосниот текст:

Lucas Moura has confirmed he is likely to join Paris St Germain to dash Manchester United's hopes of signing the Brazilian teenager.

United manager Sir Alex Ferguson confirmed his interest in landing the midfielder last month and he missed Sunday's friendly against Valerenga in order to try to push through a deal.

The Red Devils had appeared close to agreeing a fee with Sao Paulo for the 19-year-old, but big-spending PSG have now gazumped the Premier League club.

Reports had also suggested that United were unwilling to meet the demands of Moura's agent and that the player had been put off a move to Manchester.

Moura has now admitted that talks are underway with PSG and he is expected to leave Sao Paulo in January in order to link up with compatriots Thiago Silva and Leonardo, who is the French club's sporting director.
Focused

"This is a good thing," Moura told Folha after Brazil's Olympic Games semi-final win over South Korea. "I'll stay at Sao Paulo until the end of the year. Things are well underway."

He added to Globo Esporte: "No doubt that would be better because I can help Sao Paulo a bit more. I have always said that I want to win a title before leaving and qualify the team for the Libertadores Cup.

"If it happens in January, I'll be able to do that for Sao Paulo.

"I'm focused on the national team. I can only say something after the Olympics. It's well underway, but not done.

"I talked to Thiago Silva and Leonardo, they said many good things about the club, the project they are implementing there."

Не ми жал шо нема да дојде и така само ја грее клупата во Бразил но сепак лошо е шо ја губиме секоја битка за купување играч.

Еве Фердинанд шо му пратил на Болт
@usainbolt the boss has just said for u to let me know when u want to come down for the trial..get your studs ready after the olympics bro!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Sea mi e pojasno zaso te banirale od redcafe.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Кој црн план му се допаѓал? Тоа што ќе ја грее клубата на треторазреден клуб кој игра во треторазредна лига? Ебати циганот прост, голтар. Барем да им се понудел на Сити, ќе играше во најдобрата лига. Ама циган е, што знае циган за вредности. Дај му пари, дај му да се најаде, он толку бара.

А на шеиците мамицата во газот шо го расипаа фудбалот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ја расипуваат шеиците, не знам зашо мислите така. Има фудблерот уста да каже не ако не сака некаде. Што не појде Кагава кај шеик? На крајот од краиштата има тела ко Фифа, уефа да се пожали ако мисли дека го тераат нешто сосила да прави.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Да да ќе оди во ПСЖ поради нивниот „голем прокет“ кој се вика кеш , па нека оди што не сака да игра кај нас подобро и да не доаѓа нека оди таму во ПСЖ,па можеби сезонава ќе ја освојат „силната “ Француска лига.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
За да бидеш играч на Манчестер Јунајтед треба да имаш и во главата и во нозете . Во случајов со Лукас гледам дека има само во нозете што автоматски отпаѓа опцијата да биде наш фудбалер , и не знам што толку не ви е јасно . Од почеток воопшто не ми се допадна овој трансфер така да би бил презадоволен ако воопшто и не дојде кај нас , а според мене подобро би било да ангажираме англиски фудбалери.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Sea mi e pojasno zaso te banirale od redcafe.
Не ме банираа он Редкафе(они одма затвораат топици од КР7 тардс како Роналдо>Бест,Сколс,Кантона итн) туку од другиот форум но не ме банираа само мене туку и уште 10/11 души за игнорирање на предупредување од модератор(предупредување на реплицираш на секој кои ќе те цитира во топик Ronaldo is the best United player of all time eat that haters :tapp: ).

А гледам ти ги бранеше Боб Кас и викаше дека имал некаков договор на Фергусон со медиумите па оти си толку информиран шо викаш ќе биде ли успешен договорот и ќе дојде ли Лукас во Манчестер како шо рече пријателот на Фергусон на кого Фергусон му рече You and your Paper can f*ck off ?

Kajgana Shop

На врв Bottom