statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
><abe ne da vi hejtam na temava.. ama nekako vo lol ne doajgat do izraz skillot(igraci so gi imet probano dveve igri ke kazet) ko pojke bazirano na fightoj e.. mn e pobrz gejmplejov i sve naednas se desavat ama aj ke i dajme sansa.. ako ne ke prodozlime so HON
ЛоЛ побрзи тепачки од ХоН? Не ме смеј. На ХоН еден да се нафида (било кој) и GG е. One man army. Херој тепа херој со 2 удара. Влага сам на 5 души, ги коље, и си иде. Иди нафидај се на ЛоЛ и влези им на 3ца, не на пет, и не умирај.
Иначе, не доаѓа израз скилот? Базирано е на фајтови? А на шо да е базирано? На крипање? Скилот е скриен у крипањето? Не ме јеби.
--- надополнето: 7 август 2012 во 14:41 ---
Има и LeaverBuster систем друже. Не мора да те репортнат за да јадеш бан за ливање.Нема врска тоа колку си ливнал по ред.
После секоја партија имаш опција репорт за секој играч. Има репорт за ливер, афк, флејмање, спамање, некомуницирање и слично. Оние играчи кои ке добијат повеке репортови одат на т.н. Трибунал каде што комјунитито ги разгледува нивните партии каде што биле репортувани и одлучува дали ке ги казни или не.
За повеќе информации .. http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/
--- надополнето: 7 август 2012 во 14:48 ---
Иначе да. Најчесто:^ okej normalno deka nemozam od 3-4 partii da svatam zato prasvam demek mid najcesto odet casteri a gore carry/tank taka ? i neli imat 2 igri Classic i Dominon so e ova ustvari Dominon ili da go igrate ?
-мид: кери (АП најчесто а некад и АД зависност од типот на херојот, пример caitlyn не е мид кери, пошо пасивната и е за грмушки) неговиот рол е да се нафида од крипови шо повеќе, да фати голем левел и да помага по страни (и да ја носи играта покасно)
-бот: кери и сапорт, керито секој крип треба да го ласт хитува, сапортот му мести убиства и ко дадилка му изиграва, го лечи, штити, лечи мана итн итн..
-топ: брузер/ад кастер/танк (најубаво танк), некој шо праи медиум демиџ и има медиум хапе, и најубаво е да има стун или некое такво CC, он ќе биде иницијатор у групните тепачки, ќе го јаде демиџот (ама мора и да прави демиџ иначе нема да го таргетуваат)
-џангл: некој со добар демиџ брст, уште подобро ако има блинк магија за да се убацува ептен брзо да ганка ко улав