Primera División 2012/13

• Креатор на темата ob1
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Интересни вести од Шпанија. Арапот од Малага го напушта тимот кукавички :D
Притоа им должи 4.5 милиони на Виљареал и 1.5 милиони на Осасуна. Ако не ги плати до полноќ клубот ќе ја изгуби лиценцата за ЛШ. Што значи дека доста возможно е Малага да не игра во Европа годинава.
Причината поради која го напушта клубот е затоа што градоначалникот не му дал дозвола да гради хотели на некое ново пристаниште...
Citav po nekoi vesti , Rezart Taci - TACI OIL ke vleze kaj Malaga . Eve pocna i igracite da im begaat , ima sansi da otide vo 2liga zasto i za ova se zboruvase?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.208
Поени од реакции
75.978
Citav po nekoi vesti , Rezart Taci - TACI OIL ke vleze kaj Malaga . Eve pocna i igracite da im begaat , ima sansi da otide vo 2liga zasto i za ova se zboruvase?
Да и тоа заборавив да спомнам, TACI OIL ко божем сакале да влагаат, ама изгледа не е ништо сериозно...
Незнам за играчиве, ќе видиме што ќе биде...

File X File

X Ego-trip Killer :-)
Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
ideme
vojnata moze da pocne :)
Можеби подобро ќе е да се биде многу пконструктивен годинава, отколку само да се очекува дека ќе има војна...така само непотребно се разгоруваат страсти а се бега од вистинскиот концепт на овие форуми...еве јас ви предлагам, барем овој сектор (Примера) да биде поразличен од останатите... нормално, тоа е само една моја желба, гласот и говорот пак ќе одлучи на крај дали суштински ќе биде така... Поз...и се надевам дека и јас оваа сезона ќе бидам поактивен токму тука...се надевам...Поз:)

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Дечки, дали знајте нешто ново. Дали официално арапот Ал-Тани си замина или ова е само шпекулација ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.652
Поени од реакции
14.620
Se lizna be, ne e gluma ova, kaj znae Alexis da glumi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Напорна сезона иде, мора да се припремат добро!
А Рамос и остала багра кога ќе покажат што значи да бидеш прав мадридиста. Одамна го немаат покажано "кралскиот" дух.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Напорна сезона иде, мора да се припремат добро!
А Рамос и остала багра кога ќе покажат што значи да бидеш прав мадридиста. Одамна го немаат покажано "кралскиот" дух.
Вашиве одма почнаа да ги покажуваат своите адути. Дури и бот ко Тито може да ја води оваа Барса :свиркам:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Суперкупов Пинто ке го брани или Валдез ? Да знам ако го брани пинто да ставам све што имам во двете утакмици дека ке прими по 2 гола барса минимум ! онакво дрво за голман немам видено бе .. и во Охрид шо бранеа и Гаше и Костуранов беа подобри .. шутираат од псж го погоди во нога шутира повторно во гради еднаш рака не пушти .. после прима гол со глава од 11 метри и само ја гледаше топката .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислам срамота е ова да се глеа....На пријателска да изглумиш пенал.....
Не е точно дека глумел, сечени се фрејмови на клипов. Добро се виде дека го удре мува по нога, уште има модрици Санчез.

И на пријателски ли бе...:tapp::tapp::tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Толку сте патетични, што Барселона ви е најголема опсесија и на пријателска утакмица.

Добар дајв, ќе го биде:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не е точно дека глумел, сечени се фрејмови на клипов. Добро се виде дека го удре мува по нога, уште има модрици Санчез.

И на пријателски ли бе...:tapp::tapp::tapp:
Највеќе ради судиите да држат форма да им судат низ тек на целата сезона ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Толку сте патетични, што Барселона ви е најголема опсесија и на пријателска утакмица.

Ц...барса е опсесија на судиите...Кој се секогаш спремни да и помогнат па макар и на пријателска...И мило ми е што си горд на таква глума и одлуки.... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Не само што Барса ми е најголема опсесија, него ка ќе ми текне и на гостинскиве дресови ме фаќа пролив. Неможем глава да дигнем од Барса... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom