Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
И ,,непризнатите" титули на Ливерпул ги нема у табелава
Kaj се стаив и ја у ,,дискусија'', тешко мене.
Што не е.^
Точно.
Исто така Даунинг има дадено повеќе голови од сите останати играчи во ЕПЛ сезонава во официјални натпревари
Од фактите не се бега, кажи шо ќе кажеш.
И ,,непризнатите" титули на Ливерпул ги нема у табелава
Kaj се стаив и ја у ,,дискусија'', тешко мене.
ЈБГ у 3 саат навечер на тој ми текна .Што не е.
А мојше да најш подобар и посаркастичен пример, али јеби га...
Значи Тери, Лампард, Иванович, Е.Кол, Рамирез, Агуеро, Д.Силва, Туре, Харт се ЧКЉ играчи нели?
Сам себе го убијал. Не си ни видел со кој состав Челси ви излезе во Карлингот...Од фактите не се бега, кажи шо ќе кажеш.
Chelsea Carling Cup lineup vs Liverpool:- Turnbull, Bosingwa, Luiz, Alex, Bertrand, Lampard, Romeu, McEachran, Malouda, Torres, Lukaku
Liverpool starting lineup vs Chelsea Carling Cup:- Reina, Kelly, Carragher, Coates, Jose Enrique, Henderson, Lucas, Spearing, Maxi, Bellamy, Carroll
Не се бега од фактите, точно.Chelsea starting lineup vs Liverpool FA Cup 2012:- Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Kalou, Drogba, Mata
Liverpool starting lineup vs Chelsea FA Cup 2012:- Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique, Spearing, Henderson, Downing, Gerrard, Bellamy, Suarez
Колку убаво звучи да му кажеш на фан на Manure:Хммм ... едно е сигурно јасно . Ливерпул се откажа од Премиер Лига за да освои Карлинг Куп !!!
Па затоа и сите ви љубомориме ... ние се заебавме имавме смена на генерации ... а вие имавте како и секоја година смена на тренери смена на нови супер про играчи ... сите сакаат да бидат како вас ....Колку убаво звучи да му кажеш на фан на Manure:
Ливерпул барем освои нешто...
Сосема си во право, pal.... сите сакаат да бидат како вас ....
Не се само тие забегани, и во Америка е така и во сите држави каде има црни луѓе. Јас за малце во Америка ќе се зезнев што еден Азиец го нареков нешто ко жути и така више не, секоја грешка поука. Има строги правила за тоа, не секоја држава е на ниво на племенско уредување нас ни е ова смешно, знам, јасно ми е, ама на нив не им е, затоа што си живеат со емигрантите, дури и ги оправдувам.Да, навредливо е негро затоа што како што кажав, му се обраќаш на некого по бојата на кожата.иПознати ми се на мене тие работи, доволно.
Искрено на прво читање, мислев дека дечкото згрешил при пишувањето и сакал да напише дека има покренато обвинение против Тери за навреда на Антон Фердинанд. И кога прочитав обвинение против Фердинанд, одма помислив на Антон(па си викам зошто обвинение за расизам на црнецот).
И да.. За оваа работа, Британците се многу забегани. Има разлика од навреда до именување на некој според бојата на кожа. Веројатно во никоја друга држава, зборот Negro не е расистички навредлив.
Сакам да му се даде одма бан на ова гомно Гејчестерско, јас само што ставив слика од Видич со Торес одма добив бан, а овој директно за клубот навреди, али и да не добие бан нема да ми биде чудно бидејки ние немаме Админ или Модератор на темава (навивач на Ливерпул) али ако се придржувате до правилата ова би требало да биде казнето со 1недела бан