Може има јак тим,ама прошло коло го лапна дома,така да не знам у каква форма е.19:00 Ried - Legia 1 2.90
Interesen natprevar , zatoa sakav da odam da go gledam poshto blisku mi e stadionot . Veke ja uplativ singl , mnogu dobri igraci ima Ried , igraat sosema hrabro pred nivnata publikata , a ke imaat sigurno i protivnicki navivaci taka da motiv plus za Ried . A i 1X ima dobar koef. taka da ke vidime sto ke bide . Pozz
prosloto koli i Helsinborg izgubi na domasen teren no vcera vo gosti tepaa 0-3 , od kaj znaes moze ried se cuvale za deneskaМоже има јак тим,ама прошло коло го лапна дома,така да не знам у каква форма е.
И тоа што викаш.prosloto koli i Helsinborg izgubi na domasen teren no vcera vo gosti tepaa 0-3 , od kaj znaes moze ried se cuvale za deneska
Ried - Legia 2-119:00 Ried - Legia 1 2.90
Interesen natprevar , zatoa sakav da odam da go gledam poshto blisku mi e stadionot . Veke ja uplativ singl , mnogu dobri igraci ima Ried , igraat sosema hrabro pred nivnata publikata , a ke imaat sigurno i protivnicki navivaci taka da motiv plus za Ried . A i 1X ima dobar koef. taka da ke vidime sto ke bide . Pozz
0:1 68'DowningGomel - Liverpool
tip: 30+ (prv gol posle 31 min)
koef:2.50
kladionica:evrogol
poc:20.00h
Okdeneska gi stavam site od francija 2
od 0 do 2 gola
--- надополнето: 3 август 2012 во 13:39 ---
deneska gi stavam site od francija 2
od 0 do 2 gola
Уплати и за мене,ќе ти пуштам пари преку пејпалdeneska gi stavam site od francija 2
od 0 do 2 gola
--- надополнето: 3 август 2012 во 13:39 ---
deneska gi stavam site od francija 2
od 0 do 2 gola