Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не бе, ти сега нешто успеа да кажеш со тоа шо пиша:tapp:. Ама нели најпаметен си, па мора да се изјаснеш.
Извини вака што се мешам,али овде у темава ти се правиш најпаметен,стално нешто провоцираш,и мудруваш.

S

Stivie G

Гостин
Извини вака што се мешам,али овде у темава ти се правиш најпаметен,стално нешто провоцираш,и мудруваш.
Нема шо да се извинуваш. Едно од поомилените хоби ми е да провоцирам фанови на Јунајтед и Арсенал посебно вторите во последно време :pipi:.

2

~2A

Гостин
Гревче сте. Ливерпул иако е толку мизерен во последно време пак успева да ви нибива комлекси. Што ли ќе биде кога ќе почне одново да освојува?
За какви комплекси зборуваш пријателе? За тоа колку е смешен твојот тим,години уназад?
А тоа кога ќе почне да освојува,веќе неколку години уназад го зборувате... :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ее дур почне ливерпул да победува,ќе пројде многу време.

S

Stivie G

Гостин
За какви комплекси зборуваш пријателе? За тоа колку е смешен твојот тим,години уназад?
А тоа кога ќе почне да освојува,веќе неколку години уназад го зборувате... :)
Да мојот тим е смешен години наназад ама пак е на врвот. Комлексот ви е што и покрај нашата мизерија сеуште неможете да не стигнете.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ее дур почне ливерпул да победува,ќе пројде многу време.
Важно е што големите тимови и понатаму ги победуваме е сега што не плескаат ботови кои се вратиле од втора лига е друга работа:)

2

~2A

Гостин
Да мојот тим е смешен години наназад ама пак е на врвот. Комлексот ви е што и покрај нашата мизерија сеуште неможете да не стигнете.
Што е до мене си кажав,другото од господ. :)
Не можам да ти турам мозок...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Нема шо да се извинуваш. Едно од поомилените хоби ми е да провоцирам фанови на Јунајтед и Арсенал посебно вторите во последно време :pipi:.
Па, веројатно немаш живот зато. Не знајш како изгледа „надвор“ и зато тука пробуваш да се наметнеш во средината. Веројатно, одбиен од секоја страна, затворена секоја врата, живееш во изолиран свет. Сам за себе, во кој мислиш дека „ги провоцираш другите“. Уживај. Продолжи си со тоа. Како шо рече, еден член, можи ќе ти порасни уште 5 cm, па ќе можиш да си го видиш на огледало.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Те молам објасни ми на кој врв е Ливерпул години наназад и во што неможеме да ве стигнеме?

S

Stivie G

Гостин
Па, веројатно немаш живот зато. Не знајш како изгледа „надвор“ и зато тука пробуваш да се наметнеш во средината. Веројатно, одбиен од секоја страна, затворена секоја врата, живееш во изолиран свет. Сам за себе, во кој мислиш дека „ги провоцираш другите“. Уживај. Продолжи си со тоа. Како шо рече, еден член, можи ќе ти порасни уште 5 cm, па ќе можиш да си го видиш на огледало.
Немам живот бе јас. Изоларан, сам, осамен цел живот. Ти како Мајка Тереза ќе дојдеш да ме просветлеш нели помош сакаше да ми понудеш. Исто уживај си и ти доколку не ти се допаѓам можеш слободно да одјебеш. Кисче :love:.
--- надополнето: 2 август 2012 во 13:58 ---
Те молам објасни ми на кој врв е Ливерпул години наназад и во што неможеме да ве стигнеме?
На врвот на кој не оставиле чичко Бил, чичко Боб, чичко Кени, чичко Јан и останатите чичковци:pipi:.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Немам живот бе јас. Изоларан, сам, осамен цел живот. Ти како Мајка Тереза ќе дојдеш да ме просветлеш нели помош сакаше да ми понудеш. Исто уживај си и ти доколку не ти се допаѓам можеш слободно да одјебеш. Кисче :love:.
--- надополнето: 2 август 2012 во 13:58 ---

На врвот на кој не оставиле чичко Бил, чичко Боб, чичко Кени, чичко Јан и останатите чичковци:pipi:.
Абе они убаво ве оставиле:cautious:.ама вие требало малку да се потрудите таму да останете,а не вака 20 године бес титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom