R
Rigel Kent
Гостин
Mnogu e somnitelna Allison Schmit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има овде сомнително? 3 секунди?2011 World Aquatics Championships in Shanghai. Schmitt also competed in the individual 200-meter freestyle and finished sixth in the final (1:56.98).
2012-London 1:53.61
Zatoa mi e somnitelna .![]()
Што има овде сомнително? 3 секунди?
2011 World Aquatics Championships in Shanghai. Schmitt also competed in the individual 200-meter freestyle and finished sixth in the final (1:56.98).
2012-London 1:53.61
Zatoa mi e somnitelna .![]()
Па не и беше примарна дисциплина во Шангај 200 слободно, ради реда ја исплива.
Samo vo taa disciplina plivase poedinecno , ne smetajki stafeta![]()
Е како никој и ништо била пред една година, кога настапувала во финале...Znaci nikoj i nisto bila pred edna godina i odednas prva na 200 , mozebi i na 100 i pliva kako furija stafeta.
Слабо пратам пливање па ме интересира, имало ни некој црнец пливач шампион или со некој друг позначаен успех?
Инаку тоа што не ги бива црнците е сигурно заради некоја специфичност во физичката конституција (моја претпоставка), ама дали знае некој да ми објасни подетално зошто е тоа така?
Ребека Сони ќе се прошета до 1во место.Ребека Сони која доминиција ја имаше во трката на 200 градно. Вечерва неможеа да и стигнат времето ни од квалификациите.