jovanovski
Motherfucker Jones
јака дискусија водите за ова со местењево. сигурен сум дека за брзо ќе ја решите дилемата кој местел поќе 
да се надоврзам на Хм_Хм
тука се огбона, капрари и сигурно уште некој од интер кој ќе добиваат шанса сезонава. не знам дали јуве целосно го откупи леали може и тој понекогаш да добие можност кога буфон е повреден

да се надоврзам на Хм_Хм
тука се огбона, капрари и сигурно уште некој од интер кој ќе добиваат шанса сезонава. не знам дали јуве целосно го откупи леали може и тој понекогаш да добие можност кога буфон е повреден

Дека не е напишано 30 титули за Јуве 
. Конте прифати вина без да се суди понатака, секој разумен човек би помислил дека тука може има нешто повеќе штом се откажа од борбата. И јас зборев за можности никаде не реков сигурна информација или ова е мој став. Спомнав само дека ова што се случува остава таков впечаток. И не ја прифатив инволвираноста на Јуве во 2006та, ама ова не е Јуве ова е Конте. И што и да направил, како и да направил ова што прифати казна без борба лично неможам да го прифатам како невиност негова.А ако тебе ти се до толку затворени очите па и очигледните работи ги негираш само да останеш фан на клубот по некои си "стандарди" продолжи да пишуваш глупости на форум нека ти се смејат. Јас имам мои ставови, не се придружувам до групни само некој да би ме прифатил како дел од таа група....