Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Сезонава повторно без конкуренција ГОЛЕМИОТ ЈУВЕНТУС! :)

+_929d9699cf1b3055c592370ff49dea31.gif

Скриј се некаде бе.
Дечко,прочитај малце за историјата на клубот за кој навиваш.Totonero 1980;)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:41 ---
Forza Juve, viva la Juve... Se juve koga osvojuva "slucajno" se naogaat mesteni natprevari... Viva la Marota
Дали Јувентус е вклучен во скандалот со местени натпревари?Само ова одговори ми.

Дечко,прочитај малце за историјата на клубот за кој навиваш.Totonero 1980;)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:41 ---

Дали Јувентус е вклучен во скандалот со местени натпревари?Само ова одговори ми.
Ајдеееееееееее, фан на Јувентус ќе ми кажува како Милан местел натпревари.
Лелееееее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ајдеееееееееее, фан на Јувентус ќе ми кажува како Милан местел натпревари.
Лелееееее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Глеам дека си копиљ и не си го товорил линкот еве ти сеа две слики нив ќе мроашд а ги видиш (освен ако не си ќорав).
Totonero 1980
totonero milan.jpg

Calciopoli 2006
milan calciopoli.jpg

Го негира тоа некој од фан клуб Јуве????Ај сеа принт на 2 слика и трк у веце да го дудлаш.Детиште глупо.
Нема да се спуштам на твоето ниво бидејќи некој нема да ја забележи разликата меѓу нас.
Фино лепо ќе те пријавам и ќе си служиш казна.Дете паметно

Го негира тоа некој од фан клуб Јуве????Ај сеа принт на 2 слика и трк у веце да го дудлаш.Детиште глупо.
ти си глуп...па нели ЈУВЕ НЕ Е КРИВ....НЕЛИ ЈУВЕ ГО НАМЕСТИЈА...тоа шо е ако не е негирање?

ти си глуп...па нели ЈУВЕ НЕ Е КРИВ....НЕЛИ ЈУВЕ ГО НАМЕСТИЈА...тоа шо е ако не е негирање?
ја не негирам дека е исфрлен у 2 лига,а тоа дека е наместен е наместен,кад тад вистината ќе излезе на виделина.Тогаш има да ќутите као пички.Немате лице вие миланезите да зборите за местење и исфрлање во понизок ранг.Интерашите да (додека не излезе скандал дека и тие местеле).
--- надополнето: 29 јули 2012 во 22:09 ---
Нема да се спуштам на твоето ниво бидејќи некој нема да ја забележи разликата меѓу нас.
Фино лепо ќе те пријавам и ќе си служиш казна.Дете паметно
Ме уништи сеа.Ако ти толку се соживуваш со тоа дека пишуваш на форум и јадеш гомна и се бламираш,јас во животот имам други цели.Отидов да рипнам од балкон,з амене животот е готов,ќе мепријавиш и ќе јадам бан.:(

ја не негирам дека е исфрлен у 2 лига,а тоа дека е наместен е наместен,кад тад вистината ќе излезе на виделина.Тогаш има да ќутите као пички.Немате лице вие миланезите да зборите за местење и исфрлање во понизок ранг.Интерашите да (додека не излезе скандал дека и тие местеле).

Ме уништи сеа.Ако ти толку се соживуваш со тоа дека пишуваш на форум и јадеш гомна и се бламираш,јас во животот имам други цели.Отидов да рипнам од балкон,з амене животот е готов,ќе мепријавиш и ќе јадам бан.:(
епа што си толку напорен демек некој негираше дека 80 милан е исфрлен во втора лига?? али бар не обвинуваме никој за нешто што сами сме криви.....а не ко вас цел свет да ни е крив и да се криеме позади сите а ние да глумиме светци...тоа е разликата помеѓу вас и нас.... НЕ ПЛАЧЕМЕ 7 години по ред ...

Какви цели ќе исполнуваш ти бе со ваков памет жити се? :facepalm:

Кој ќе го води Јувентус, за време на суспензијата на Конте?

Ова сезона треба да се обрне внимание на неколку млади играчи. Први што ми паѓаат на памет: Дестро (Рома), Инсиње (Наполи), Муриел (Удинезе), Шарави и Де Шиљо (Милан), Кутињо (Интер), Имобиле (Џенова). Ѕвездите си отидоа од Сериа А или не сакаат да дојдат, тоа може да биде добра прилика за младите играчи кои треба да станат ѕвезди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom