размазен си ти тогаш!Нема шанси и раскинуем одма, ја алишта перам само со топла вода![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
размазен си ти тогаш!Нема шанси и раскинуем одма, ја алишта перам само со топла вода![]()
Секогаш ме привлекувале мистериозни, срамежливи и креативни типови...Спротивно на шлапалата кои уште на прво ќе ти раскажат се и сешто а уствари ништо не ти кажале.А и сакам ликови со добра смисла за хумор
А физички.... сакам момци со брада, плави момци, и момци кои не се надуени со мускули па изгледаат како грамадниот орман на баба ми![]()
Spinner girl, submissivve type... Do kaj 40 max 42kg, do 165cm. Dolga gusta kosa za tegnenje bonus. Da saka sex i da e MNOGU open minded. Azijatka rastena vo azija ne na zapad. Poslednive nekolku god nekako toa najveke me vlece.
Za da bide sovrsena ke treba da nauci da gotvi i makedonski jadenja mada i aziski se kul. Hm, ke mora da ja donesam vo SK na specijalizacija lol
Различностите не се во никој случај поволност во врската, туку тие различности се негативност и со сигурност дека ќе ви ја уништат врската ................ кад-тад, прашање на време е !
Едно знам само, подобро е човек(било машко, било женско) да биде самец, отколку да е во врска со личност која е тотално различна ........... и правењето отстапки на своја сметка не е добро за врската, бидејќи сето тоа еден ден ќе се распадне како кула од карти !
Има две врсти на луѓе ......... едните се рандом типови/типки и за нив е полесно да стапат во врска и да ја одржат истата, проблемот е со лицата кои се малку по специфични, едноставно не се од таа рандом општо прифатена категорија и тука работите се многу потешки !
Не е финтата во тоа каков партнер/ка се бара, секој си има свои типови на симпатија(било физички, било карактерно...), туку треба реално да се гледаат работите ......... дали постои всушност таков/таква партнер/ка и во колкав % се таквите, но дури и да постои физичка привлечност помеѓу партнерите(што секако е под знак ?) пак карактерот на партнерите е одлучен во стабилноста и одржливоста на врската !
Да имаш скоро се идентично со тој со кој што се гледаш кај доста луѓе ќе заврши исто така лошо. Јас на пример, со некој клон од мојот карактер и личност не би можел да бидам. Затоа постојат тие разлики кои ги спомнав, кои ќе бидат во доволна мера за да не се пречка во врската. Ти збориш за тотално различни карактери - тоа секако дека нема да успее, јас зборам за некој вид средина. За другите точки што ги спомна си во право, немам што да додадам таму.