Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Почнав да учам да работам со фотошоп ама некако тешко ми иде, ај малку помош некој ако сака, сакам да сменам лице од една на друга слика ама незнам како да го преместам тоа што ќе го отсечам од едната на другата слика? ианку користам adobe photoshop cs4?????
copy > paste не работи? или само со влечење на отсечената слика (слој/леер/што и да е) или пак селектираш па влешеч или пак сето претходно ама со копирање и прилепување на другата слика.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе има некој нешто изработено за Нова Година.. Како честитка нешто ово оно :)
Ако има нека ми каже ми треба.
Благодарам

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Абе има некој нешто изработено за Нова Година.. Како честитка нешто ово оно :)
Ако има нека ми каже ми треба.
Благодарам

Еве уште едно иако не е новогодишно, ама сега излезе тазе од фурна...

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Еве нешто од мене. Се е рачно правено!

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Дали некој знае каде можам да симнам фотошоп книга на македонски јазик ??? од кај и да пробам мртви линкови има :) ... енибоди?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дали некој знае каде можам да симнам фотошоп книга на македонски јазик ??? од кај и да пробам мртви линкови има :) ... енибоди?
Не ти треба книга фотошоп - а па на македонски нигде нема да најдеш. (електронска верзија....обична книга книга = во секоја поголема/специјализирана продавница за книги)

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Не ти треба книга фотошоп - а па на македонски нигде нема да најдеш. (електронска верзија....обична книга книга = во секоја поголема/специјализирана продавница за книги)
епа некои лесни туторијалчиња ? :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Ќе се најде некој љубезен да ми ги тргне буквите и тие линиите од сликава? и ако може да објасни како се тргаат...
П.С давам зеленко :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
  • Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Симнувајте и портејбл верзии, супер работат и не им требат кракови, кејгени и слично

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
За фејсбук? Можеби на тебе ти требаат за тоа. Истите функции и се ти е - шо ке давам 500+ мб ке си даам до 70 мб и завршена работа. За фејсбук досега ниту една слика ја неам едитирано, штета шо мислиш дека сите се како тебе :P

Kajgana Shop

На врв Bottom