Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав да учам да работам со фотошоп ама некако тешко ми иде, ај малку помош некој ако сака, сакам да сменам лице од една на друга слика ама незнам како да го преместам тоа што ќе го отсечам од едната на другата слика? ианку користам adobe photoshop cs4?????

copy > paste не работи? или само со влечење на отсечената слика (слој/леер/што и да е) или пак селектираш па влешеч или пак сето претходно ама со копирање и прилепување на другата слика.

Абе има некој нешто изработено за Нова Година.. Како честитка нешто ово оно :)
Ако има нека ми каже ми треба.
Благодарам

Абе има некој нешто изработено за Нова Година.. Како честитка нешто ово оно :)
Ако има нека ми каже ми треба.
Благодарам
Holidaysarecoming.jpg

Еве уште едно иако не е новогодишно, ама сега излезе тазе од фурна...

StarSky.jpg

Дали некој знае каде можам да симнам фотошоп книга на македонски јазик ??? од кај и да пробам мртви линкови има :) ... енибоди?

Дали некој знае каде можам да симнам фотошоп книга на македонски јазик ??? од кај и да пробам мртви линкови има :) ... енибоди?
Не ти треба книга фотошоп - а па на македонски нигде нема да најдеш. (електронска верзија....обична книга книга = во секоја поголема/специјализирана продавница за книги)

Не ти треба книга фотошоп - а па на македонски нигде нема да најдеш. (електронска верзија....обична книга книга = во секоја поголема/специјализирана продавница за книги)

епа некои лесни туторијалчиња ? :)

ist2495885.jpg

Ќе се најде некој љубезен да ми ги тргне буквите и тие линиите од сликава? и ако може да објасни како се тргаат...
П.С давам зеленко :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Симнувајте и портејбл верзии, супер работат и не им требат кракови, кејгени и слично

Симнувајте и портејбл верзии, супер работат и не им требат кракови, кејгени и слично

Зависи кој за што му треба... Портабл ти се за фејсбук :)

За фејсбук? Можеби на тебе ти требаат за тоа. Истите функции и се ти е - шо ке давам 500+ мб ке си даам до 70 мб и завршена работа. За фејсбук досега ниту една слика ја неам едитирано, штета шо мислиш дека сите се како тебе :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom