Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Montpellier president Louis Niccolin refers to AC Milan CEO Adriano Galliani as "Kojak" !!!

Nicollin: "Kojak never called me. This makes me laugh. Those guys just got out of bed. They sold a guy for €45m and they want to steal ours. If they offered 25 or €30m then ok, but from what I understood, they merely come with 5 or 6m. Go back to the movies and don’t hassle us”

Какви лудаци се појавија во спортов :pos:. Гледам и на твитер тоа го зборат, а и мене прво на тоа ми текна... типов роднина да не му е на Зампарини? :icon_lol:
Ovoj bese istiot so na 70 godini si ja ofarba kosata plavo-portokalova koga Monpelje osvoija titula? :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Нема логика ова.Ако Милан не дава 8 за Мбива зошто да даде за овај ретардираниов 10 ? :)
Овај читам дека го сакале Арсенал,Рома и Барселона. Види таму по гугл што има вести за него.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Овај читам дека го сакале Арсенал,Рома и Барселона. Види таму по гугл што има вести за него.
Го знам кој е, ама тоа „ретардиран“ така беше напишано.Нема врска, важно 10 м не даваме.,

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Are you ready to feel the wrath of the European champions? :sneaky:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ко ќе ви влези Траоре попра ќе ве напрај :icon_lol:
--- надополнето: 29 јули 2012 во 00:04 ---
Amelia; Antonini-Bonera-Yepes-Mesbah; Flamini-Ambrosini-Traoré; Boateng-Urby; El Shaarawy.
Cech Ivanovic Luiz Terry Cole Mikel Lampard Ramires Meireles Hazard Lukaku. Torres on bench will play 30 mins

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па па па ... Челзи со прва постава ќе излезе. :)

п.с Ако имате линк за да гледаме преку сопкаст обавезно споделете.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Шо е ова бе, Лиса Анн излага :icon_lol:

Се зезам, еве ви линк http://www.sportlemon.tv/ имате понадоле појќе линкови видите кој ви одговара да не ви ставам дирекно... ја туе си гледам обично утакмици добро е, не ми кочи...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Овие Челзи пријателска играат или финале ЛШ? :icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Антонини на пријателскиве натпревари све десен бек игра... дан му земе место на Абате, или го спрема овој за Абате коа ќе иде ПСЖ да има кој да го замени :icon_lol:

Пази одбранана, Антонини-Бонера-Јепес-Месбах... МИЛИНА :X3:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Колку сакам вакви ликови као овој Николин еј. :D Ванаби Зампарини.. Галијани не изјавува ништо ако нема барем малку вистина во тоа. Коа ќе му се појави Којак на фацава таму во Франција, ќе го видиме што фаца е. Слепец еден. Коа ќе остане со прстот в уста еј..:pos:

Алегри го пробува божиќното дрво за Кака.. :) Се спрема..

Сакам Европскиве шампиони да видат кој ја има Европа во малиот џеб. :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Комедија ќе биди ако ги тепаме со овај состав :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom