3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Ова е пре-дебилна одлука и причина на која се вадат.
Вака беше и за Авенџерс па после го даваа. Да се надеваме дека ќе ги послушаат илјадниците фанови и дека ќе го даваат макар и со задоцнување.
До сега ниеден филм не го даваа истовремено со американскиот release...

http://kajgana.com/dark-knight-rises“-vo-petok-vo-kino-milenium

I sega?!?!
Odete kupete im chokolado.

Абе шо е битно, дали е една недела назад. Битно ќе го има :vozbud:

Ама ги напнавте хаха, и оп еве ви го филмот!

Туку како ќе биде со карти, да одам по жешково однапред да купувам или ќе има за викендов (петок/сабота не ми мења)?

Јас си купив веќе карта :)

Нели би било добро да се отвори тема за Кината во МКД? Да се дискутира за новите филмови што ќе дојдат и за тоа што моментално се прикажува?
Пошто еве на темава последниве страни се дискутира за Бетмен а филмот не е во 3Д

Нели би било добро да се отвори тема за Кината во МКД? Да се дискутира за новите филмови што ќе дојдат и за тоа што моментално се прикажува?
Пошто еве на темава последниве страни се дискутира за Бетмен а филмот не е во 3Д

Па отвори бре младичу. Ете фина идеја имаш, реализирај ја:)

Па отвори бре младичу. Ете фина идеја имаш, реализирај ја:)
Па еднаш прашав дали можам да отворам некој рече дека е доволна е темава :) Еве сега ќе отворам

Како Бетмен бе? :)

Како Бетмен бе? :)
Топ ! Интересно филмче дефинитивно.
Филмов е доказ дека гледање филм во кино >>>> гледање филм дома.
Филмов завршува една супер трилогија.
Ама поопширно ќе пишам во темата за филмот кога ќе се отвори :).
Инаку пошто Бетмен не е во 3Д може да ја користиме другата тема

информативно, тие што беа во милениум за викендов , има ли подобрување на климата во салата? дека паѓаа во несвест луѓето кога одеше ајс ејџ пред 2-3 недели .

информативно, тие што беа во милениум за викендов , има ли подобрување на климата во салата? дека паѓаа во несвест луѓето кога одеше ајс ејџ пред 2-3 недели .
Која иронија... :D

Во понеделникот во Милениум климата работеше и беше пријатно за седење. Дури се слушаше некој како бара да ја намалат (можеби му дувала во глава /shrugs).

Да не знај некој кога ќе се знај репертоарот за викендов ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom