Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Добро бе зошто ги поценувате играчите како АЛЕН и слично!! па Свонси оваа година беа на 1-2 бода од ЛИВЕРПООЛ!!!! а нели ние сме јаки а тие се слаби а ????? АЛООО

Ален има талент тоа убаво го знае Рочерс и не е исто тој Ален да игра во средина со некој си .... и да игра со Жерард! ако тогаш играл добро а цел товар бил на негово рамо тука ке игра уште подобро!!!!

Второ кој сакате да го купи Ливерпоол ? Меси , Ронално! па сфатете 8 беме во Англија кој Хазард или Кагава ке дојде во Ливерпоол! тоа е реалност нас ни требат солидни фудбалери кој ке го остават срцето на теренот! Тие дечка подобро ке изиграат од некој како Насри и слично кој игра за пари бидете сигурно!
а имиња можеме да очекуваме кога ке завршиме 4ти! или ако даваме дупло повеке плати од тоа што вреди еден фудбалер!!!

и друго овој Борини е звер! нека почне сезоната тоа ке ви го докаже дечкото!!!!
Борини е Италјански напаѓач. Поголемо промашување, тешко.

Твојот ЛИВЕРПООЛ и 14 да заврши, е атрактивен дом за големи ирачи. Еден Њукасл кој испадна од лига купуваше добри играчи, за класа над нашите .... како Ален.

И шо рече... Ален бил добар, оти Свонси биле само малку зад нас?!

Хех, таман... со неговата креативност, ќе повториме уште една сјајна сезона. Ги имаме сите предиспозиции, плус КВАЛИТЕТЕН МЕНАЏЕР како Роџерс, чиј најголем успех во кариерата е X на Енфилд Роуд.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се средува тоа за месец дена :) али мене не ми е по ќеиф. башка имаме доста играчи у средина, освен ако не планира да продаде некој..
Епа веројатно ако купи играч од средина ќе мора и да продај....незнам каков му е планот со Адам ама мислам оти прв ќе биди на излезната врата од Енфилд......

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2179935/Brendan-Rodgers-gives-Liverpool-owners-180-page-dossier-clubs-future.html
Баш би сакал ова досие да го најдам негде и да го прочитам, баш ме интересира визијата која ја има Брендан за Ливерпул....
По ова не знам кој може да реагира дека Роџерс не е човек со план. Ако он нема долгорочен план за иднината и начинот на раководење на клубот, стварно не знам кој има.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Борини е Италјански напаѓач. Поголемо промашување, тешко.

Твојот ЛИВЕРПООЛ и 14 да заврши, е атрактивен дом за големи ирачи. Еден Њукасл кој испадна од лига купуваше добри играчи, за класа над нашите .... како Ален.

И шо рече... Ален бил добар, оти Свонси биле само малку зад нас?!

Хех, таман... со неговата креативност, ќе повториме уште една сјајна сезона. Ги имаме сите предиспозиции, плус КВАЛИТЕТЕН МЕНАЏЕР како Роџерс, чиј најголем успех во кариерата е X на Енфилд Роуд.
Ах бре имаш ли Ф од фудбал ти! Њукасл купуваше добри играчи а ! ОКЕЈ ако сега испадне шпекулација дека сме заентерсирани за некој црн напагач кој доага којзнае од каде (како сисе од њукасл) и шо ке пишеш ти , АМАН пак сме заентерсирани за анонимци и слично!! а овој даде 1000 гола!

Њукасл оваа сезона ја одиграга со Страшни дечки кој сакаа да играат фудбал и играа од лубов и желни за докажување!!!! не купија ниту еден квалитет фудбалер! бидејки за вас квалитетни фудбалери се Иниеста , Муанин , Меси и тн тн тн .....

АЛООО сите тие фудбалерии што сега вредат 40-50милиони некогаш биле продавани за 5-6милиони!

И Ален ако не е арен добро тогаш поарен е Спиринг! ке се повреди Лукас ке го гледаш Спиринг!
Епа веројатно ако купи играч од средина ќе мора и да продај....незнам каков му е планот со Адам ама мислам оти прв ќе биди на излезната врата од Енфилд......
Прв ке лета Спиринг , после Адам! мада мислам дека Адам ке остане ако летне некој ке летне само Спиринг и Аквилани ако заплака пак!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ах бре имаш ли Ф од фудбал ти! Њукасл купуваше добри играчи а ! ОКЕЈ ако сега испадне шпекулација дека сме заентерсирани за некој црн напагач кој доага којзнае од каде (како сисе од њукасл) и шо ке пишеш ти , АМАН пак сме заентерсирани за анонимци и слично!! а овој даде 1000 гола!

Њукасл оваа сезона ја одиграга со Страшни дечки кој сакаа да играат фудбал и играа од лубов и желни за докажување!!!! не купија ниту еден квалитет фудбалер! бидејки за вас квалитетни фудбалери се Иниеста , Муанин , Меси и тн тн тн .....

АЛООО сите тие фудбалерии што сега вредат 40-50милиони некогаш биле продавани за 5-6милиони!

И Ален ако не е арен добро тогаш поарен е Спиринг! ке се повреди Лукас ке го гледаш Спиринг!
Не не, квалитетен играч може да биде Ален, Сигурдсон, Грем, и слично. Тоа е квалитет. Надополнето со италјански напаѓач во премиер лига. Слушам Роџерс се заинтересирал и за Роландо Бјанки, исклучително добар бил во Серија А, пред 8 сезони.

А ЛИВЕРПООЛ твој, нека се заинтересира за „анонимци“ (ако Демба Ба за тебе е анонимец, или Кабаје на пример, тогаш немаш два грама памет што е сосема реално), нема да правам проблем, битно тој да се интересира, а не да се занимаваат со маскотата и со Шевролетите.

Ебати циркузот ... ЛИВЕРПОООЛ, а?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Не не, квалитетен играч може да биде Ален, Сигурдсон, Грем, и слично. Тоа е квалитет. Надополнето со италјански напаѓач во премиер лига. Слушам Роџерс се заинтересирал и за Роландо Бјанки, исклучително добар бил во Серија А, пред 8 сезони.

А ЛИВЕРПООЛ твој, нека се заинтересира за „анонимци“ (ако Демба Ба за тебе е анонимец, или Кабаје на пример, тогаш немаш два грама памет што е сосема реално), нема да правам проблем, битно тој да се интересира, а не да се занимаваат со маскотата и со Шевролетите.

Ебати циркузот ... ЛИВЕРПОООЛ, а?
Дрско маваш дрско:D

Иначе за Борини грешен ти е ставот ,ќе видиш и сам и набрзо ќе го смениш;)

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Дрско маваш дрско:D

Иначе за Борини грешен ти е ставот ,ќе видиш и сам и набрзо ќе го смениш;)
Хахаха не се труди да објаснавиш! на такви кој мислат дека го исмислиле фудбалот!!!

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Jones, Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Shelvey, Adam, Downing, Cole, Morgan.

Subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Eccleston, Sterling, Sama, Wilson, Robinson, Gerrard, Lucas, Borini, Carroll.

Ваљда у второ ке ги видиме Стиви, Борини и Керол :vozbud:

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Liverpool: Jones, Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Shelvey, Adam, Downing, Cole, Morgan.

Subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Eccleston, Sterling, Sama, Wilson, Robinson, Gerrard, Lucas, Borini, Carroll.

Ваљда у второ ке ги видиме Стиви, Борини и Керол :vozbud:
Ги нема Глен, Агер и Аква, да не знае некој што е работата?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа јебига нема место за сите. Ваљда Роџерс видел доволно од Пачеко, дека ќе може да остане да се бори за прв тим. Глен не пропушти ни минута од европсково, не го извадија ниеднаш, па претпоставувам затоа не е у состав. За Агер нема што да се гледа веќе, плус набилдан му е фитнесот од Европсково. Шелви>Аква, а место мора и за Хендо да се напраи. А Сусо ќе си игра ваљда у ЛЕ против Гомел.

Ајде Шкртел скрши му вилица на копилено Сигурдсон.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Голман + Одбрана (y)
Средина + Напад (n)

Ете што прават стартовите на Адам, да беше ова ПЛ досеа на граница на црвен ќе беше па ќе мораше да се вади. Флано импресионираше. Даунинг игра исто како што предвидев, по десната страна и мислам дека така и ќе биде цело време отсега натака. Сеа сакам Керол да влезе да им шибне некое голче на овие. И да го видиме Борини шо човек е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom