Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?Пер, знам дека тоа уствари не беше Саид зашто беше зомби. Уствари демек островот беше чистилиште т.е. лимбо и после тоа беше решавање дека идат накај рајот, така? Не ме дупи, цел интернет го прочитав. Како и да е, 100 пати боље серија од која и да е, што излезе после а беше со слична тематика како Лост.
Не верувам, зашто Саид е Индиец уствари а Синбад е белец, како што беше и во старата најјака серија Авантурите на Симбад!Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?
Ти си единствениот во темава што збори за новава Синбад серија.
море сокол пие хахаха и мене ме насмеа со тоа да ве еби орело
али ај сеа да коментирам за филмо како шо го погледна трејлеро филмо си е петка и има далеку подобри специјални ефекти за разлика од тај нашио на времето и оваа генерација на клинци ќе имат поквалитетен филм за гледање како и шо од секојпат било а по се однесува за главнио глумец и ја не сум навикнат да гледам црн глумец ама тоа е така оти и по цртани и по филмови на местото на синбад глумецо бил бел а овај излгледа како малку снцето повише да го фанало