Sinbad

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Пер, знам дека тоа уствари не беше Саид зашто беше зомби. Уствари демек островот беше чистилиште т.е. лимбо и после тоа беше решавање дека идат накај рајот, така? Не ме дупи, цел интернет го прочитав. Како и да е, 100 пати боље серија од која и да е, што излезе после а беше со слична тематика како Лост.
Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?
Не верувам, зашто Саид е Индиец уствари а Синбад е белец, како што беше и во старата најјака серија Авантурите на Симбад!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
:pos: Ти си единствениот во темава што збори за новава Синбад серија.

Од стариот Симбад преку Лост и триста други серии, само за новава серија никој збор не кажува... :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
--- надополнето: 26 јули 2012 во 20:28 ---

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Незнам колку е правилно ова да го носи епитетот серија :icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Добри ефекти :pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Хавуз че ги прајт :pos:

Член од
15 јули 2012
Мислења
4
Поени од реакции
14
море сокол пие :Dхахаха и мене ме насмеа со тоа да ве еби орело
али ај сеа да коментирам за филмо како шо го погледна трејлеро филмо си е петка и има далеку подобри специјални ефекти за разлика од тај нашио на времето и оваа генерација на клинци ќе имат поквалитетен филм за гледање како и шо од секојпат било а по се однесува за главнио глумец и ја не сум навикнат да гледам црн глумец ама тоа е така оти и по цртани и по филмови на местото на синбад глумецо бил бел а овај излгледа како малку снцето повише да го фанало :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
море сокол пие :Dхахаха и мене ме насмеа со тоа да ве еби орело
али ај сеа да коментирам за филмо како шо го погледна трејлеро филмо си е петка и има далеку подобри специјални ефекти за разлика од тај нашио на времето и оваа генерација на клинци ќе имат поквалитетен филм за гледање како и шо од секојпат било а по се однесува за главнио глумец и ја не сум навикнат да гледам црн глумец ама тоа е така оти и по цртани и по филмови на местото на синбад глумецо бил бел а овај излгледа како малку снцето повише да го фанало :)
:icon_lol:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Единствено шо памтам од старио симбад е дека имаше една епизода кај шо беа заглавени во еден замок и имаше едни двајца ко близнаци и еднио цело време кажваше вистина,а другио лага,и за да излезат од замоко мораше симбад да одбери да изеди едно од двете јаболка,арно ама едното беше отровно. И некако успеа да ги заеби со прашања некакви и ги сети кој е тој шо ја кажва вистината,и така се спасија. И не,не ми беше таја со соколо симпатија,вероватно многу мал бев и не се замарав шо e финтата се тие шо се гледат под мајца ко ќе се наведни,и како исти такви подоцна ќе влијаат на многу аспекти од моето секојдневие.Simple times

Kajgana Shop

На врв Bottom