- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.942
- Поени од реакции
- 16.259
Нека се лечат,ама под итно,најитно.
Не бладај бе,зошто ВООПШТО ГО ПРОДАВААТ не ми е јасно ?Зашто да не бе ???
Кога може нас за секој играч да ни ставаат цена од оргиналната вредност на играчот + 15м зашо ние да не бараме 10м за перспективен млад играч што СУПЕР играл во холандска лига !?
Абе види, и ја сум за оваа варијанта али не во оваа ситуација, можеби со некој друг тренер и друга филозофија на клубот али вака не. Пацини воопшто не е лош играч, али мислам дека не е во плановите на Страма и дека ќе го шитне. Пацо е за во тим каде ќе го хранат со топки, а Интер не негува таков фудбал, башка со Милито во тандем некако не иде, двајца чекачи од кои Милито е поуниверзален, знае да изигра повратна, а додека Пацини освен да шутне на гол ништо друго не знае.Зборувајте што сакате, ама грешка ќе биде доколку се продаде Пацини (Исто и за Цезар). Треба да му се даде уште една шанса до полусезона. Ако и идната сезона се покаже во лошо светло, тогаш нека се продаде под итно.
Ама џабе и јас зборувам кога еве веќе Кутрињо ја носи седмицата. Ептен ќе ми биде криво доколку Интер го направи овој потег.
Хахахаха таман со Пацо у тандем као најбољиx дана у СампдоријаGazzetta tomorrow: Antonio Cassano has Inter temptation.
WTF
Ѓубре продаваме,ѓубре купувамеХахахаха таман со Пацо у тандем као најбољиx дана у Сампдорија
Мурињо го нуди Кака за МаиконGazzetta tomorrow: Antonio Cassano has Inter temptation.
WTF
28.07.2012 (сабота) во 13:30чЗнае некој кога играме со Селтик?
Скелото е ѕвер беМурињо го нуди Кака за Маикон
Секој ден не поврзуваат со различни играчи и на крај ке го купиме Скелото...
Знае некој кога играме со Селтик?
скелото ако го земе добро е ... него место да не го лапнеме шо праиме тогашМурињо го нуди Кака за Маикон
Секој ден не поврзуваат со различни играчи и на крај ке го купиме Скелото...
Знае некој кога играме со Селтик?