Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.810
Продавање на Керол за да се донесе некој друг надежен млад напаѓач е глупост поголема 10 пати од првичното купување на Керол, кое според многумина (од кои добар дел не се фанови на Ливерпул) беше/е глупост.

Дури и да земат повеќе пари отколку што дале, пак ќе го сметам за глупост.

Истото е и со другите играчи кои би се продале за да се донесат некои други нови “таленти“.

Meanwhile, Кол и Спиринг ќе си играат...
Оти бе? Шо има врска? Колку да се работи нешто. Ете полека полека цел Свонси ќе го купиме пошто менаџерот бил во добри односи со поранешните свои играчи.
А како ли спласна интересот за Гастон Рамирез не знам и се чудам. Баш таков играч ни е потребен ама нели на Роџерс не му треба, пошто како прво Рамирез бил цел на Кени па по автоматизам целите на Кени не смеат да бидат цели и на Роџерс, и второ - зошто да зема играчи од немајкаде кога можи од Свонси цел тим да си го донеси.

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Gulacsi, McLaughlin, Skrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Eccleston, Sterling.

Subs: Jones, Agger, Flanagan, Adam, Suso, Morgan, Pacheco, Sama, Wilson, Lucas, Adorjan, Ward, Smith, Wisdom, Ibe.

Кај се Џерард, Борини, Керол...?? дали една утакмица пред да почне сезона ке изигра првиот тим :facepalm:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.810
Значи вака.......снема струја па сега кога дојде, Спорт Клуб ја нема а наместо неа е факинг Zone Romantica :mad::mad:
Во најдобриот можен термин, со еден од најдобрите можни противници, утакмицата ќе мора да ја гледам на стрим :mad: Изнервиран сум......па ве предупредувам - ако случајно има некои глупости за време на утакмица како од нашите така и од вас, има се по список на сите ..............

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Дур почнат овие ќе фати 2ипол :cautious:
--- надополнето: 26 јули 2012 во 00:38 ---
Ја реков овој Шелви коа да прими топка шутира ... :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Liverpool: Gulacsi, McLaughlin, Skrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Eccleston, Sterling.

Subs: Jones, Agger, Flanagan, Adam, Suso, Morgan, Pacheco, Sama, Wilson, Lucas, Adorjan, Ward, Smith, Wisdom, Ibe.

Кај се Џерард, Борини, Керол...?? дали една утакмица пред да почне сезона ке изигра првиот тим :facepalm:
Јебига, само еден тренинг имаше време да направат. Немаше време. Ќе играат против Тотенхем, двата натпревари во Лига Европа и против Б. Леверкузен у Август. Тоа се четири такада доволно е....

Инаку сите сомнежи за тоа дали има интерес за Ален се расчистени. Еве од официјалната страна на Свонси: http://www.swanseacity.net/news/article/joe-allen-statement-268264.aspx

А сеа да гледаме фудбал :)

А

Анноун

Гостин
ахахха , што бара бе џо кол на мечов ? :pos: продајте им го на лил , супер му беше на човекот таму , не го мачете.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.810
Рома далеку поконкретна и поопасна. Не играме ама баш ништо, од тоа што можев да видам..........

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Треба да ги остај Шелви и Кол и второто да го играт или барем Шелви

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што заклучивме од овие 45 минути:

- Енрике не треба да пушта топки што ќе летнат повеќе од метро-две над земјата;
- Меклафлин бољи се покажа од Флано што се покажа прошлата утакмица;
- Иако коментаторот цело време го фали, ја ништо посебно не видов од Аквилани;
- Кај Кол се гледа подобрување, само нека продолжи така;
- Шелви е спремен за прв тим. Кога го донесовме и тоа што викаа дека е идниот Џерард, ја коа го гледав мислев дека е преценет типот. Али сеа гледам дека повеќе може да се каже дека е потценет, а не преценет. Ѕвер (y)
- Ајде сефте првата статива/пречка сезонава :D

И нешто неповрзано со натпреваров: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2178941/Liverpool-capture-Manchester-City-scouts-Rob-Newman-David-Fernandez.html - Изгледа сме лапнале двајца скаути на Сити... интересно...

П.с: Се чекаат Сусо и Пачеко да видиме дали и они ќе се покажат исто, ако не и подобро како претходниот пат :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Што заклучивме од овие 45 минути:

- Енрике не треба да пушта топки што ќе летнат повеќе од метро-две над земјата;
- Меклафлин бољи се покажа од Флано што се покажа прошлата утакмица;
- Иако коментаторот цело време го фали, ја ништо посебно не видов од Аквилани;
- Кај Кол се гледа подобрување, само нека продолжи така;
- Шелви е спремен за прв тим. Кога го донесовме и тоа што викаа дека е идниот Џерард, ја коа го гледав мислев дека е преценет типот. Али сеа гледам дека повеќе може да се каже дека е потценет, а не преценет. Ѕвер (y)
- Ајде сефте првата статива/пречка сезонава :D

И нешто неповрзано со натпреваров: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2178941/Liverpool-capture-Manchester-City-scouts-Rob-Newman-David-Fernandez.html - Изгледа сме лапнале двајца скаути на Сити... интересно...

П.с: Се чекаат Сусо и Пачеко да видиме дали и они ќе се покажат исто, ако не и подобро како претходниот пат :)
Уште не почнале на тренинзи со пречките :rolleyes: ... се чека Даунинг да дојде :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Фала курцу укапира коментаторов кои играат моментално...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Ги гледав Ливерпул и со Торонто,јаки младинци сте извадиле,Шелви се дупна од пуцање,со келавицата,техниката и шутот на Зидан ми личи:)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Заебава, заебава преносов, па се пушта коа ни забиваат топка у гол (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom