RickyLFC9
Модератор
True storyСеуште не е кракнат 12.2.2 пачот, се е фејк тоа. Последен со крак е 12.0.4, но ако добро се сеќавам играта крашнува кога споредуваш играчи преку player comparison...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
True storyСеуште не е кракнат 12.2.2 пачот, се е фејк тоа. Последен со крак е 12.0.4, но ако добро се сеќавам играта крашнува кога споредуваш играчи преку player comparison...
Значи крила ти требаат. Која сезона си?Играм со борусија дортмунд..во период од неколку натпревари ми ги повредија кагава перишиќ и левандовски уште не дај боже геце да го повредат и отидов во аут..некое чаре се ближи зимскиот преоден рок давајте решенија(сите се на подолг период повредени) а успеав да се квалифицирам во 1/8 Лига на шампиони..
1ва сезона крила и дај квалитетен Poacher затоа што бариос не ми покажува најдобри игри го играв со сите можни позиции,зидан исто..крила и шпиц квалитетен 1ва сезонаЗначи крила ти требаат. Која сезона си?
За квалитетен шпиц земи си Yaya Sanogo, Jordan Ayew (овој мислам може и десно) или Lacina Traore. Скаутни ги и види кој повеќе ќе ти одговара. За крило види Andre Ayew како е. Можеш и Xerdan Shaqiri да го разгледаш.1ва сезона крила и дај квалитетен Poacher затоа што бариос не ми покажува најдобри игри го играв со сите можни позиции,зидан исто..крила и шпиц квалитетен 1ва сезона
Заборавив на темава ми стигна нотификација дека некој пишал во општа дискусија и си продолжив и јас тука :/ Ајт за друг пат ке си одам таму нема да спамам тукаЗа квалитетен шпиц земи си Yaya Sanogo, Jordan Ayew (овој мислам може и десно) или Lacina Traore. Скаутни ги и види кој повеќе ќе ти одговара. За крило види Andre Ayew како е. Можеш и Xerdan Shaqiri да го разгледаш.
И следниот пат у оваа тема прашувај за вакви ствари. Не за џабе иаме подфорум сеа![]()
Е волкав трансфер буџет досега неам видено....Масимо Морати си замина од Интер,на негово место дојде пребогат Малтежанец.
Арно ама,пред да си замине Морати,одобри изградба на нов стадион,почната е изградбата,а Малтежанецот како “подарок“ на тоа што го замени Морати ја изгради младинската школа на повисоко ниво,па сега очекувам се подобри и подобри младинци да вадам од клубот во иднина.Згора на тоа,од него ми стигна и ова...
![]()
Е ај сеа...
Куме дај некој динар нема лебац деца да едев..(во дортмунд се мачам со скапани 4м за трансфери во зимски преоден рок тоа што зачував.. за летово ке видам што како ке излезе сеа за сеа сум добар ги исполнувам очекувањата)Масимо Морати си замина од Интер,на негово место дојде пребогат Малтежанец.
Арно ама,пред да си замине Морати,одобри изградба на нов стадион,почната е изградбата,а Малтежанецот како “подарок“ на тоа што го замени Морати ја изгради младинската школа на повисоко ниво,па сега очекувам се подобри и подобри младинци да вадам од клубот во иднина.Згора на тоа,од него ми стигна и ова...
![]()
Е ај сеа...
Е волкав трансфер буџет досега неам видено....
Куме дај некој динар нема лебац деца да едев..(во дортмунд се мачам со скапани 4м за трансфери во зимски преоден рок тоа што зачував.. за летово ке видам што како ке излезе сеа за сеа сум добар ги исполнувам очекувањата)
Вчера дебитирав на играваДосега само Фифа сум играл од 98 па навака, а менаџер никогаш. После 16 саати и 45 минути се симнувам од играва и горе-долу ја научив.
Играм со Болоња.
Е сега, имам неколку прашања.
1. Дали може Processing-от да биде пократок, т.е. да не чекам толку долго за да помине симулацијата на деновите?
2. Како можам да ја одржам низата добри натпревари. Се нервирам кога ваѓам добар резултат против Милан и Јувентус, а следниот натпревар губам од Чезена.
3. Дали да обрнам внимание на прес конференциите и мотивирањето на играчите пред натпревар? Затоа што често кликам на send assistant.
Инаку засега сум 9то место, месец декември. Не е лошо, ама пак можев и подобро... Шо знам.
п.с. гледам по скриншотовите визуелно подобра ви е играта, гледам црни позадини а у нешо, а кај мене е обична некоја. Или бладам вака.
п.п.с. Како да ја исклучам од full screen туку да си ја играм отворена во прозорец така?
Вчера дебитирав на играваДосега само Фифа сум играл од 98 па навака, а менаџер никогаш. После 16 саати и 45 минути се симнувам од играва и горе-долу ја научив.
Играм со Болоња.
Е сега, имам неколку прашања.
1. Дали може Processing-от да биде пократок, т.е. да не чекам толку долго за да помине симулацијата на деновите?
2. Како можам да ја одржам низата добри натпревари. Се нервирам кога ваѓам добар резултат против Милан и Јувентус, а следниот натпревар губам од Чезена.
3. Дали да обрнам внимание на прес конференциите и мотивирањето на играчите пред натпревар? Затоа што често кликам на send assistant.
Инаку засега сум 9то место, месец декември. Не е лошо, ама пак можев и подобро... Шо знам.
п.с. гледам по скриншотовите визуелно подобра ви е играта, гледам црни позадини а у нешо, а кај мене е обична некоја. Или бладам вака.
п.п.с. Како да ја исклучам од full screen туку да си ја играм отворена во прозорец така?
Што го лажете1.зависи колку лиги имаш селектирано-колку повеќе,толку побавно.
2.Менувај формации што ти одговараат на играчите,за тимови како Болоња,т.е помалите тимови успешна тактика е 4-3-1-2 со двајца копачи на средина на терен,еден добро технички поткован играч и две напаѓачки крила,а напад Ди Вајо ако сеуште го имаш.
3.На прес конференциите обавезно да присуствуваш,ама и пази што кажуваш (кликаш) бидејќи секоја твоја изјава влијае на моралот на играчите.Асистентот скоро и не го праќај на прес конференции,бидејќи може да каже нешто што не треба,а со тоа се нарушува моралот во екипата.
П.С Можеш да си смениш позадина на играта
П.П.С Мислам дека не можеш.
Тоа е тоа,не е тешка за учење,цаките се учат за една полусезона,а тешка е само првата сезона,после иде накај полесно.