Еве ти еден:http://10steps.sg/photoshop/professional-photo-retouching-bikini-model/Дајте еден photoshop tutorial cs3
На македонски ми треба
На англиски 100 пати подобро е објаснето отколку на македонски, ај ќе ти пратам по приватна порака да не спамирам овде.На македонски ми треба
па фотошоп не можеш да инсталираш од USB или CD/DVD мора да ја копираш инсталацијата на хард дсик ... и од хард диск да исталирашPlease insert Photoshop CS3 to continue instalation.
Нау вот?
Инсталирам од УСБ и треба да го преснимам кракот во фолдерот Adobe во Program Files, ама ова ми го јавува пред да се креира таков фолдер...:/
Мислев дека нема врска тоа... Минатиот фотошоп од ЦД беше.па фотошоп не можеш да инсталираш од USB или CD/DVD мора да ја копираш инсталацијата на хард дсик ... и од хард диск да исталираш![]()
па пробај и кажи да видиме дали е тоа :smir:Мислев дека нема врска тоа... Минатиот фотошоп од ЦД беше.
Ајде ќе го преснимам и ќе пробам така.![]()
Тоа било.па пробај и кажи да видиме дали е тоа :smir:
хехе ... не прифаќаш совет .сепак фураш по твое :smir:Тоа било.
Пуста мрза, не ми се чекаше да се пресними на хардот. А што е најтрагично подолго се мачев да го инсталирам од усб.![]()
Stardock Fences:smir:Како ги направи вака иконите?![]()
добра рекламаЕве ви еден туторијал...
Како да направите лого како на Гугл.
![]()
1. Го пишете текстот кој сакате да го направите со гоогле ефект. Бојата не е важна бидејќи во наредниот чекор ќе се смени бојата.
2. Користете ги следните бои за буквите.1. #3364C32: #F319033: #F7D7274: #3364C35: #44C4066: #F31903Ако имате повеќе од шест буквите овторете ги боите по редослед.
3. Одете во Layer -> Layer Style -> Drop Shadow. И таму користете ги следните нагодувања.
4. Исто како и предходниот чекор, само Layer -> Layer Style -> Bavel and Emboss, и користете следните нагодивања.
![]()
Еве на мене што ми излезе
![]()