- Член од
- 2 јули 2012
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 33
Ne be batka nemoj sega da gi vregas marsovcite ,tie be od jupiter ,sekogas naigate na komu da mu frlite vina ,normalno nikoj od vas ne vika deka ste gi napraile vie ,marsovci ili teroristi toa e isto za vas ,a ovie vo bugarija gi utepa edna bomba a koj ja podmetnal toa se znae ,nema somnevanja vo ova ,samo ako si glupПриказни де, знам. Марсовци ги утепаа луѓето на езерото, а илуминатите Евреиве во Бугарија. Кој е осуден, агенту на Хезболах? Од каде овие генијални разузнавачки информации? Инаку, дефинитивно и ти има за што да се грижиш.
--- надополнето: 22 јули 2012 во 23:48 ---
Мијалков ли лаже дека се Муслиманите убијци?
Дали лажат и за црквите што беа опљачкани за три дена шест, веднаш по повикот на главатарот на ИВЗ?
Дали не излегоа Муслимани по улици да викаат Смрт за Каури и да тепаат баби по автобуски, небре бабине на автобуска ги уапсија мачениците кои убија клети каури на Велигден?
Дали Мијалков сака да ги набеди исто невините Муслимани од Лабуништа за искорнатите крстови од сквернавените каурски гробови, што ги искорнаа и ги треснаа у дворот на црквата која се обидоа да ја запалат пред некој месец?
Дали црквата во Мала Речица се запали самата?
Знаеш колку вакви примери на муслиманска добрина, само од оваа година има?
Све ли тоа Мијалков го измислил?
Но за аналитичкион пост погоре, што ти го цитираше Ставрогин, немам зборови, секоја чест на анализата. Стварно би можеле твоите аналитички способности Бугариве во истрага да ги применат.
Kogo sakas da go ubedis so ovie muabeti ,mene ili sebe si???
a ako jas pocnam da ti redam ke se cudis i toa kako, eve samo dva primeri
koj gi vandalizira grobistata vo struga ,i koj gi tera albanskite famili da se iselat od nivnite domovi vo veles ??
Vlagate vo kuki so bezbol palki i gi zastrasuvate zenite i decata ,ama bas interesantno zasto ovie raboti ne gi pravite vo tetovsko ili gostivarsko ,vo struga ,zasto ,pa se znae mnogu ste hrabri lele